Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Garnalen cocktail recept
Garnalen cocktail recept

Garnalen cocktail


Ingrediënten


5

Bereidingswijze


De cocktailsaus: Zorg dat alle ingredienten (behalve de mayonaise) gekoeld zijn. Klop de room bijna stijf en voeg de maynoaise, cognac of whiskey, enkele druppels citroensap, worcestershiresaus en zout (naar smaak) toe. Meng alles goed door elkaar. Doe de sla in 4 mooie glazen. Verdeel de garnelen over de glazen. Schep de cocktailsaus over de garnalen. Neem de citroenschijfjes en draai 1 kant een halve slag zodat het schijfje kan blijven staan. Zet het schijfje op de cocktail tezamen met een plukje dille.

Allergenen Informatie

Voor dit garnalen cocktail recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Deeglaagjes
    Ik ben een bladerdeegjunkie. Van appelflappen, croissantjes en taarten tot kaasrolletjes en quiches, ik maak het allemaal. Maar echt gezond is bladerdeeg nou niet bepaald; ik schrik elke keer weer van het vetgehalte. Dus de laatste tijd heb ik wat geŽxperimenteerd met filodeeg, het iets minder vette broertje. En met succes.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven