Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Garnalen cocktail recept
Garnalen cocktail recept

Garnalen cocktail


Ingrediënten


printad
5

Bereidingswijze


De cocktailsaus: Zorg dat alle ingredienten (behalve de mayonaise) gekoeld zijn. Klop de room bijna stijf en voeg de maynoaise, cognac of whiskey, enkele druppels citroensap, worcestershiresaus en zout (naar smaak) toe. Meng alles goed door elkaar. Doe de sla in 4 mooie glazen. Verdeel de garnelen over de glazen. Schep de cocktailsaus over de garnalen. Neem de citroenschijfjes en draai 1 kant een halve slag zodat het schijfje kan blijven staan. Zet het schijfje op de cocktail tezamen met een plukje dille.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit garnalen cocktail recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven