Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Oven
  • Bakpapier
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Oven voorverwarmen op 200 graden C.
  2. Laat de deeglapjes ontdooien.
  3. De goed uit laten lekken, desnoods wat droogmaken met keukenpapier.
  4. Heb je plakjes , snijd die dan heel fijn, heb je hamblokjes, snijd die dan in hele kleine blokjes.
  5. De fijnprakken en wat zout erdoor roeren.
  6. De bijsnijden aan de onderkant als het nodig is, ze mogen niet langer dan 10 cm zijn.
  7. De weggesneden stukjes ook heel fijn snijden.
  8. Elke deeglap doormidden snijden zodat je 8 repen hebt.
  9. Leg de 8 kipfiletplakjes op een bord of snijplank en leg op elke kipplak een asperge.
  10. Smeer een likje over de asperge, strooi dan wat en peterselie en geprakt (en fijngesneden aspergerestjes) erover.
  11. Rol nu de kipfiletplak zo om de asperge heen, dat alles mooi opgerold is en "beschermd" wordt door de kipfiletplak.
  12. Leg elk kiprolletje in een deeglap en vouw die over de kiprol heen.
  13. Plak de randen aan elkaar door ze bijvoorbeeld met je duim of met een vork goed tegen elkaar aan te drukken.
  14. Bestrijk ze met losgeklopt .
  15. Bekleed een bakplaat met bakpapier en doe hierop de deeglapjes.
  16. Zet de bakplaat in de oven voor 15 a 20 minuten of tot de kiprolletjes mooi goudbruin zijn.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • hardgekookte eieren en ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
90 kcal
4%360 kcal
Vetten
5 g.
7%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kip met asperge in bladerdeeg