AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Hamburger van geitenkaas, spek, gebakken appel en een dressing

Ingrediënten

Bereidingswijze

Hamburger van geitenkaas, spek, gebakken appel en een dressing recept Rol de geitenkaasjes in het spek. Verdeel de appeltjes in schijfjes en bak ze even. Maak hamburgers met appelschijfjes en spek. Verwarm de hamburgers ongeveer 6 minuten in de oven op 160 graden C. Maak een dressing met de eierdooiers, de notenolie, de azijn en de passievruchten. Prik het geitenkaasje vast met ongekookte zwarte spaghetti. Dresseer het geheel met de verschillende slasoorten op het bord.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit hamburger van geitenkaas, spek, gebakken appel en een dressing recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /