MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Hamburger van geitenkaas, spek, gebakken appel en een dressing

Hamburger van geitenkaas, spek, gebakken appel en een dressing recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Rol de geitenkaasjes in het spek. Verdeel de appeltjes in schijfjes en bak ze even. Maak hamburgers met appelschijfjes en spek. Verwarm de hamburgers ongeveer 6 minuten in de oven op 160 graden C. Maak een dressing met de eierdooiers, de notenolie, de azijn en de passievruchten. Prik het geitenkaasje vast met ongekookte zwarte spaghetti. Dresseer het geheel met de verschillende slasoorten op het bord.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit hamburger van geitenkaas, spek, gebakken appel en een dressing recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /