Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hamburger van geitenkaas, spek, gebakken appel en een dressing recept
Hamburger van geitenkaas, spek, gebakken appel en een dressing recept

Hamburger van geitenkaas, spek, gebakken appel en een dressing


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rol de geitenkaasjes in het spek. Verdeel de appeltjes in schijfjes en bak ze even. Maak hamburgers met appelschijfjes en spek. Verwarm de hamburgers ongeveer 6 minuten in de oven op 160 graden C. Maak een dressing met de eierdooiers, de notenolie, de azijn en de passievruchten. Prik het geitenkaasje vast met ongekookte zwarte spaghetti. Dresseer het geheel met de verschillende slasoorten op het bord.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hamburger van geitenkaas, spek, gebakken appel en een dressing recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Lees de column van Hilde Tjakka, chia!
  De populariteit van chia reikt inmiddels verder dan de natuurwinkel. We hebben namelijk ontdekt dat slechts een paar zaadjes al een enorme boost aan eiwitten, voedingsvezels en gezonde vetzuren geven. Bovendien kan het helpen bij afvallen omdat het een vol gevoel geeft. Maar deze Superman onder de superfoods kan helaas ook negatieve gezondheidseffecten teweegbrengen.

  Lees verder Meer columns
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven