Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalm amuse recept
Zalm amuse recept

Zalm amuse


Ingrediënten


printad
1

Bereidingswijze


Leg alle ingrediŽnten op het werkblad. Smeer met een gewoon mes of desgewenst een paletmes de roomkaas op de wraps. Verdeel het goed tot aan de randen. Beleg nu het midden van de wrap, van links naar rechts, met zalm. Rol de wrap zů op: Vanaf de kant waar geen zalm ligt, over het zalm gedeelte, naar het uiteinde. Verpak de wraps in folie en laat ze zeker een kwartier in de koelkast rusten. Pak ze daarna uit het folie en snijd ze in plakken van ongeveer twee centimeter. Zet ze op hun kant, zodat de opgerolde zalm zichtbaar is.

Serveersuggesties

Serveer bij andere hapjes, bijvoorbeeld pittige kaas en leg ook wat komkommer en tomaat op het bord of de schaal. Gerookte zalm op deze wijze is een voortreffelijke smaakmaker bij een halfdroge, witte wijn.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit zalm amuse recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven