MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Zalm amuse

Zalm amuse recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Leg alle ingrediŽnten op het werkblad. Smeer met een gewoon mes of desgewenst een paletmes de roomkaas op de wraps. Verdeel het goed tot aan de randen. Beleg nu het midden van de wrap, van links naar rechts, met zalm. Rol de wrap zů op: Vanaf de kant waar geen zalm ligt, over het zalm gedeelte, naar het uiteinde. Verpak de wraps in folie en laat ze zeker een kwartier in de koelkast rusten. Pak ze daarna uit het folie en snijd ze in plakken van ongeveer twee centimeter. Zet ze op hun kant, zodat de opgerolde zalm zichtbaar is.

Serveersuggesties

Serveer bij andere hapjes, bijvoorbeeld pittige kaas en leg ook wat komkommer en tomaat op het bord of de schaal. Gerookte zalm op deze wijze is een voortreffelijke smaakmaker bij een halfdroge, witte wijn.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit zalm amuse recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /