Zalm amuse

Zalm amuse

print
Delen

IngrediëntenBereidingswijze

Leg alle ingrediŽnten op het werkblad. Smeer met een gewoon mes of desgewenst een paletmes de roomkaas op de wraps. Verdeel het goed tot aan de randen. Beleg nu het midden van de wrap, van links naar rechts, met zalm. Rol de wrap zů op: Vanaf de kant waar geen zalm ligt, over het zalm gedeelte, naar het uiteinde. Verpak de wraps in folie en laat ze zeker een kwartier in de koelkast rusten. Pak ze daarna uit het folie en snijd ze in plakken van ongeveer twee centimeter. Zet ze op hun kant, zodat de opgerolde zalm zichtbaar is.

Serveersuggesties

Serveer bij andere hapjes, bijvoorbeeld pittige kaas en leg ook wat komkommer en tomaat op het bord of de schaal. Gerookte zalm op deze wijze is een voortreffelijke smaakmaker bij een halfdroge, witte wijn.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit zalm amuse recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter