Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zachte wafels recept
Zachte wafels recept

Zachte wafels


Ingrediënten


printad
8

Bereidingswijze


Melk, boter, suiker en vanillesuiker opwarmen en laten smelten. Als dit afgekoeld is de eierdooiers erbij doen. Dan bloem en bakpoeder erbij doen. Eiwit met vanillesuiker luchtig kloppen en bij het mengsel doen. Bakken in wafel-bakijzer.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit zachte wafels recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Ik kom het vaker tegen maar waarom eerst vanillesuiker toevoegen met melk en suiker en daarna nogmaals met de eidooiers toevoegen?
  • Hoeveel wafels kun je hieruit halen?


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven