MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Zachte wafels

Zachte wafels recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Melk, boter, suiker en vanillesuiker opwarmen en laten smelten. Als dit afgekoeld is de eierdooiers erbij doen. Dan bloem en bakpoeder erbij doen. Eiwit met vanillesuiker luchtig kloppen en bij het mengsel doen. Bakken in wafel-bakijzer.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit zachte wafels recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

  • Ik kom het vaker tegen maar waarom eerst vanillesuiker toevoegen met melk en suiker en daarna nogmaals met de eidooiers toevoegen?
  • Hoeveel wafels kun je hieruit halen?

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /