MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Suikervrije appeltaart

Suikervrije appeltaart recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Doe het meel in de kom. Snijd boter in blokjes en doe dit door het meel. Appelstroop, citroenrasp en zout toevoegen en geheel toe een bal kneden.
Met 2/3 deel de springvorm hiermee bekleden. Appels in stukjes snijden, met rozijnen vermengen en in springvorm doen. Met appeldiksap besprenkelen en kaneel. Met rest van het deeg met een hand extra meel het deeg tot kruimels maken en over de appels bestrooien.
OP 160 graden C. 60 minuten bakken.

Serveersuggesties

Meel is voor alle meelsoorten naar gelang een dieet is, dus ook glutenvrij meel. Boter kan lactose vrij zijn. Zonder rozijnen ook erg lekker.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit suikervrije appeltaart recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

  • Kan ik ook kokosvet in plaats van boter gebruiken?

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /