Suikervrije appeltaart

Suikervrije appeltaart

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Doe het meel in de kom. Snijd boter in blokjes en doe dit door het meel. Appelstroop, citroenrasp en zout toevoegen en geheel toe een bal kneden.
Met 2/3 deel de springvorm hiermee bekleden. Appels in stukjes snijden, met rozijnen vermengen en in springvorm doen. Met appeldiksap besprenkelen en kaneel. Met rest van het deeg met een hand extra meel het deeg tot kruimels maken en over de appels bestrooien.
OP 160 graden C. 60 minuten bakken.
Bron: © omgebouwd tot suikervrij !

Serveersuggesties

Meel is voor alle meelsoorten naar gelang een dieet is, dus ook glutenvrij meel. Boter kan lactose vrij zijn. Zonder rozijnen ook erg lekker.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit suikervrije appeltaart recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (1)

Gemiddelde score 10 / 10 in 1 reactie
  • Kan ik ook kokosvet in plaats van boter gebruiken?
    Marco gaf dit recept 5/5 sterren

Laat uw reactie achter