-
Ik vind speculaas erg lekker maar deze geef ik een 10+, lekker.
Jinte Wirtz gaf dit recept 5/5 sterren
-
20 gram speculaaskruiden is veel te veel. Ik heb ze allemaal weggemikt.
De volgende keer begin ik met 5 gram.
Wilco gaf dit recept 5/5 sterren
-
Wel goed maar iets te veel speculaaskruiden, beetje hard maar super lekker.
Petra Steffens & Sam Steffens (9 Jaar) gaf dit recept 4/5 sterren
-
Ik wilde graag ook nog even melden dat 20 gram speculaas kruiden inderdaad veels te veel is. Met 5 gram kom je al een heel eind.
Hanneke gaf dit recept 5/5 sterren
-
Ik wil dit recept graag gaan gebruiken, maar voor hoeveel speculaasjes is dit?
Kim gaf dit recept 4/5 sterren
-
5 gram proef je echt niet terug, welke koekkruiden je ook gebruikt. 20 gram is mooi voor dit recept met de koekkruiden die ik gebruik (pittig). Misschien kunnen mensen zelf ook inschatten wat er in moet? Je kent je eigen koekkruiden toch het best, en als je twijfelt, proef je eerst een beetje van het deeg. Niet gelijk een goed recept zo afkraken. Rietsuiker maakt het voor mij inderdaad nog lekkerder.
Kim gaf dit recept 5/5 sterren
-
Het deeg was echt heel plakkerig. Had iemand hetzelfde of hoort het zo?
Purrke gaf dit recept
2/
5 sterren
-
Lekker, kruiden bij ons niet overheersend. Zelfrijzend bakmeel gebruikt, doet het prima. Lekker!
Nova Schets gaf dit recept 4/5 sterren
-
Geen basterdsuiker maar rietsuiker geeft meer smaak zelf getest voor de klas! Groet Sata
Sata gaf dit recept 4/5 sterren
-
Ik vond 20 gram juist net te weinig.
Kan misschien ook liggen aan me kruiden die ik gebruikt heb, maar er mocht van mij nog wat meer in. En toen smaakte ze heerlijk!
Noor gaf dit recept 5/5 sterren
-
Misschien een idee om het recept aan te passen naar 5 gram spec. kruiden. Want nu las ik het bij toeval in de reacties, nadat ik er al 20 gram ingemikt heb!
Moemie gaf dit recept 5/5 sterren
-
Super lekker en makkelijk. Wat wil je nog meer!
Bloem gaf dit recept 5/5 sterren
-
Gewoon zelfrijzend bakmeel nemen, dan worden ze lekker luchtig.
Lia gaf dit recept 4/5 sterren
-
Wat bak poeder lijkt me ook wel handig anders krijg je van die harde koekjes die niet bros zijn.
Martein gaf dit recept 3/5 sterren
-
Lekker makkelijk en snel...
Abu Enes gaf dit recept 5/5 sterren
-
Mooi recept, Sinterklaas mag nu wel komen!
Boaz gaf dit recept 3/5 sterren
-
Leuk recept, maar 20 gram kruiden lijkt me wel heel erg veel...
Koen gaf dit recept 3/5 sterren
-
Fijn, een duidelijk, simpel gerechtje! Kan ik snel even maken, om in de wintersfeer te komen! ;)
Nathalie gaf dit recept 5/5 sterren
-
Heel goed recept! lekker kort en duidelijk, volgens mij gaat het ons lukken! we maken een letter S an speculaas.
-
Het recépt helemaal gevolgd, behalve dat ik perongeluk 50 gram meer aan boter heb gebruikt. Heb der gevulde speculaas van gemaakt. Smaakt heerlijk. De amandelspijs behandeld zo als op verpakking. Een plak deeg gerold in een bakblikgelegt wat ik bekleed had met bakpapier. Eerst de bodem daarna de randen bekleed. Spijs er in aan drukken met lepel. Als je iets bloem over het spijs rolt blijft de lepel niet plakken. Weer wat spekulaasdeeg er op. Bestrijken met een het restje van ei wat door spijs moest. Amandeltjes erop en bakken maar in de oven. Door bakpapier komt hij heel makelijk uit het bakblik. Eet smakelijk.
Sandra gaf dit recept 5/5 sterren
-
Omdat ik geen bruine basterdsuiker had, heb ik hiervoor in de plaats kristalsuiker gebruikt. Smaakt heerlijk! Dan heb je die 20 gram speculaaskruiden wel nodig!
Esther gaf dit recept 4/5 sterren