Rabarbertaart

Rabarbertaart

print
Delen

IngrediëntenBereidingswijze

De rabarber schoonmaken en schillen. In ± 5 cm lange stukken snijden. In een kom doen en er kokend water over gieten. Direct weer laten uitlekken. De oven voorverwarmen op 175°C. Een springvorm (26cm) goed invetten. De boter met de suiker tot crème roeren. De eieren er één voor één door kloppen. De bloem en het bakpoeder zeven en de gemalen amandelen erdoor mengen. Dit mengsel geleidelijk door de eiermassa roeren. Het beslag in de ingevette vorm doen en gladstrijken. De rabarber op decoratieve wijze erop leggen. De taart midden in de oven ± 35 min. bakken.
Bron: © mijn zuster

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit rabarbertaart recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (5)

Gemiddelde score 10 / 10 in 5 reacties
 • Super recept. Snel klaar, ik heb het ook met walnoten gedaan, en ik heb nog wat citroenrasp bij de vulling gedaan, wat ik zelf de snaak vind versterken. Heerlijk!
  Jet gaf dit recept 5/5 sterren
 • Super lekker en zo klaar! Inderdaad iets meer noten (100 gram) en de poedersuiker er overheen maakt deze taart nog lekkerder. In plaats van amandelen heb ik walnoten gebruikt, omdat we die in eigen tuin hebben, gaat ook prima.
  Marja gaf dit recept 5/5 sterren
 • Het is zo super lekker, probeer het en je gaat het zien.
  Lina gaf dit recept 5/5 sterren
 • Heerlijke frisse en snel te maken taart. Heb er nog war poedersuiker overheen gestrooid. Bedankt voor het recept!
  Ria gaf dit recept 5/5 sterren
 • Hmmm, lekker! Een beetje meer gemalen noten (Hazelnoot doet het ook goed) maakt het nog iets specialer.
  Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren

Laat uw reactie achter