MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Rabarbertaart

Rabarbertaart recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

De rabarber schoonmaken en schillen. In ± 5 cm lange stukken snijden. In een kom doen en er kokend water over gieten. Direct weer laten uitlekken. De oven voorverwarmen op 175°C. Een springvorm (26cm) goed invetten. De boter met de suiker tot crème roeren. De eieren er één voor één door kloppen. De bloem en het bakpoeder zeven en de gemalen amandelen erdoor mengen. Dit mengsel geleidelijk door de eiermassa roeren. Het beslag in de ingevette vorm doen en gladstrijken. De rabarber op decoratieve wijze erop leggen. De taart midden in de oven ± 35 min. bakken.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit rabarbertaart recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Inloggen

Gebruikersnaam
Wachtwoord

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /