Quatre-quarts

Quatre-quarts

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op175 graden celsius.
Het geel van de eieren mengen met de suiker.
Doe er de boter bij.
Doe er de bloem bij en als laatste het wit van de eieren al opgeklopt.
Schep het beslag in een ingevette bakvorm.
Bak de cake in 60 tot 70 minuten in het midden van de oven op 175 graden celsius lichtbruin en gaar. Schakel de oven na 15 minuten terug naar 160 graden graden.
Laat de cake op een rooster afkoelen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit quatre-quarts recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Reacties (5)

Gemiddelde score 9.2 / 10 in 5 reacties
  • Mijn enige probleem was om hoe veel eieren we er in doen, nu weet ik het terug; thnx De vraag is, waarom eiwit opkloppen? denk om hem lichter te maken ... Denk er morgen een scheutje cognac erbij te doen. kan ook niet slecht zijn ;-)
    Bobby gaf dit recept 5/5 sterren
  • Eerste keer dat mijn cake eens goed doorbakken is! En dan ook nog eens lekker van smaak. Bedankt!
    Yasmine gaf dit recept 5/5 sterren
  • Berelekker! Dit moet je gewoon proberen.
    Alex gaf dit recept 5/5 sterren
  • Je kunt altijd checken of cake gaar is door er met een sateprikker in het midden in te prikken. Komt de prikker er makkelijk en schoon uit? Dan is de cake gaar!
    Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren
  • Dit recept geeft een lekker en luchtig resultaat maar er staat nergens op hoelang het mengsel in de oven moet zitten.
    Bezoeker gaf dit recept 3/5 sterren

Laat uw reactie achter