Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pruimenmuffins recept
Pruimenmuffins recept

Pruimenmuffins


Ingrediënten


printad
1

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden C. Mix de boter zacht. Voeg de suiker, de eieren en het zout toe en mix het tot een lichtgele luchtige massa. Roer de kaneel, de hazelnoten en de slagroom erdoor. Vermeng de bloem door het bakpoeder en schep door de ei-suikermassa. Vet de 12 holtes van een muffinvorm in en verdeel het beslag erover. Druk de pruimen in het beslag. Mix de ingrediŽnten voor de topping en strooi deze over het beslag. Bak de muffins in 32,5 minuten lichtbruin en gaar. Laat afkoelen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit pruimenmuffins recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven