Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Perencake recept
Perencake recept

Perencake


Ingrediënten


printad
12 1

Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 190 graden C. Eieren met suiker luchtig kloppen. Zachte boter erdoor mengen. Bloem, bakpoeder, kaneel en vanillesuiker mengen en door het botermengsel spatelen. Beslag in de vorm gieten en de peren voor 4/5 in het deeg drukken. Cake in ca. 1 uur goudbruin en gaar bakken in het midden van de oven. Bestrooien met suiker, laten afkoelen en uit de vorm halen. Lauwwarm serveren.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit perencake recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies

  • Heel goed en gemakkelijk maar recept is niet perfect. ik gebruik 1 tot 2 peren of appels en een half uur op 180c volstaat. Kijk af en toe en gebruik je gezonde verstand, gaat het te hard zet dan de temperatuur wat lager , prik erin met een sateprikker en als er niets aan blijft plakken dan is die zeker gaar!
  • Helaas, leek me erg lekker, maar recept klopt niet. 190 graden is echt te warm, zwart aan de buitenkant na 40 min in oven. Niet gaar aan de binnenkant.


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven