MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Perencake

Perencake recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Oven voorverwarmen op 190 graden C. Eieren met suiker luchtig kloppen. Zachte boter erdoor mengen. Bloem, bakpoeder, kaneel en vanillesuiker mengen en door het botermengsel spatelen. Beslag in de vorm gieten en de peren voor 4/5 in het deeg drukken. Cake in ca. 1 uur goudbruin en gaar bakken in het midden van de oven. Bestrooien met suiker, laten afkoelen en uit de vorm halen. Lauwwarm serveren.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit perencake recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

  • Heel goed en gemakkelijk maar recept is niet perfect. ik gebruik 1 tot 2 peren of appels en een half uur op 180įc volstaat. Kijk af en toe en gebruik je gezonde verstand, gaat het te hard zet dan de temperatuur wat lager , prik erin met een sateprikker en als er niets aan blijft plakken dan is die zeker gaar!
  • Helaas, leek me erg lekker, maar recept klopt niet. 190 graden is echt te warm, zwart aan de buitenkant na 40 min in oven. Niet gaar aan de binnenkant.

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /