Perencake

Perencake

print
Delen

IngrediëntenBereidingswijze

Oven voorverwarmen op 190 graden C. Eieren met suiker luchtig kloppen. Zachte boter erdoor mengen. Bloem, bakpoeder, kaneel en vanillesuiker mengen en door het botermengsel spatelen. Beslag in de vorm gieten en de peren voor 4/5 in het deeg drukken. Cake in ca. 1 uur goudbruin en gaar bakken in het midden van de oven. Bestrooien met suiker, laten afkoelen en uit de vorm halen. Lauwwarm serveren.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit perencake recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Reacties (2)

Gemiddelde score 9 / 10 in 2 reacties
  • Heel goed en gemakkelijk maar recept is niet perfect. ik gebruik 1 tot 2 peren of appels en een half uur op 180c volstaat. Kijk af en toe en gebruik je gezonde verstand, gaat het te hard zet dan de temperatuur wat lager , prik erin met een sateprikker en als er niets aan blijft plakken dan is die zeker gaar!
    Djinn gaf dit recept 4/5 sterren
  • Helaas, leek me erg lekker, maar recept klopt niet. 190 graden is echt te warm, zwart aan de buitenkant na 40 min in oven. Niet gaar aan de binnenkant.
    Isabelle gaf dit recept 5/5 sterren

Laat uw reactie achter