Monchou taart

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie

Bereidingswijze

  1. Doe ongeveer 20 in een doorzichtige zak en maak ze fijn met deegrol.
  2. De boter voorzichtig zacht maken in een pannetje (niet bruin).
  3. De verpulverde met de boter vermengen en goed laten intrekken, eventueel nog een steekje boter toevoegen.
  4. Laat 5 minuten afkoelen.
  5. Neem een springvorm van 24 cm en bekleed de bodem met aluminiumfolie.
  6. Doe er de koekjesmassa in en vast aandrukken met de bolle kant van een eetlepel.
  7. Zet 20 minuten in de koelkast.
  8. De kloppen met de witte .
  9. De kloppen met .
  10. Dit samen langzaam vermengen.
  11. Laten opstijven, over het koekjesmengsel verdelen en glad strijken.
  12. Zet een uur in de koelkast.
  13. Later de vlavulling erover verdelen en lichtjes aandrukken.
25
25
25

Variaties op Monchou taart

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Monchou taart
VariatieAantalGang
Monchou taart9Taart en gebak
Monchou taart met abrikozen1Taart en gebak
Monchou taart met kersen1Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • basterdsuiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom en mon chou
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slagroom en roomboter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
344 kcal
17%1376 kcal
Vetten
34 g.
48%136 g.
Waarvan verzadigd
7 g.
35%28 g.
Waarvan onverzadigd
3 g.
13%12 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
1 g.
26%4 g.
Koolhydraten
8 g.
3%32 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
3 g.
4%12 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
5 mg.
0%20 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Monchou taart