Monchou kersentaart

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Blender
  • Taartvorm

Bereidingswijze

  1. verkruimelen.
  2. Ik heb de in een kleine blender gedaan.
  3. Koekje voor koekje is handiger, omdat de blender anders vastloopt.
  4. Ondertussen kunt u de boter erbij doen (gesmolten is handiger).
  5. Vervolgens giet u het mengsel in de taartvorm.
  6. Even wachten tot de bodem redelijk hard is.
    Ondertussen kunt u de middelste gedeelte van de taart maken.
  7. De losroeren met de helft van de .
  8. De met de overige kloppen en mengen met de mon chou.
  9. Deze even laten staan, ook om hard te laten worden.
    Voor de bovenste laag.
  10. Laat de uitlekken en vang het vocht op.
  11. Verdeel de over de taart en maak met het vocht en de taartine de gelei.
  12. Probeer nadat de gelei over de taart zit, deze niet te verbeteren.
  13. Dit geeft later een lelijk gezicht.
    Laat de taart nog even in de koelkast.
  14. Wanneer de gelei hard is, kunt u de taart aansnijden.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in monchou en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter, monchou, slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Monchou kersentaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Leuk en lekker recept maar heeft niks met de Albanese keuken te maken.
Shiptare 9 december 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
441 kcal
22%3528 kcal
Vetten
10 g.
14%80 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
14 g.
5%112 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Monchou kersentaart