Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mini-appelflappen recept
Mini-appelflappen recept

Mini-appelflappen


Ingrediënten


printad

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor tot 170 graden.
Snijd de appels in kwarten, verwijder het klokhuis. Snijd ze in blokjes van een 1/2 cm en doe in een kom.
Rasp de oranjeschil van de mandarijn enmeng met de kaneel en 1 eetlepel suiker door de appel.
Leg op elk plakje bladerdeeg in het midden een beetje appelvulling en klap de flapjes diagonaal dicht.
Druk met de tanden van een vork de randen aan. Bestrijk de driehoekjes met een bakkwast met het ei en bestrooi met de rest van de suiker.
Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in het midden van de oven in ca 20 minuten goudbruin en gaar.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit mini-appelflappen recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven