Mini-appelflappen

Mini-appelflappen

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

Verwarm de oven voor tot 170 graden.
Snijd de appels in kwarten, verwijder het klokhuis. Snijd ze in blokjes van een 1/2 cm en doe in een kom.
Rasp de oranjeschil van de mandarijn enmeng met de kaneel en 1 eetlepel suiker door de appel.
Leg op elk plakje bladerdeeg in het midden een beetje appelvulling en klap de flapjes diagonaal dicht.
Druk met de tanden van een vork de randen aan. Bestrijk de driehoekjes met een bakkwast met het ei en bestrooi met de rest van de suiker.
Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in het midden van de oven in ca 20 minuten goudbruin en gaar.
Bron: © via vriendin

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit mini-appelflappen recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter