AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Mini-appelflappen

Ingrediënten

Bereidingswijze

Mini-appelflappen recept Verwarm de oven voor tot 170 graden.
Snijd de appels in kwarten, verwijder het klokhuis. Snijd ze in blokjes van een 1/2 cm en doe in een kom.
Rasp de oranjeschil van de mandarijn enmeng met de kaneel en 1 eetlepel suiker door de appel.
Leg op elk plakje bladerdeeg in het midden een beetje appelvulling en klap de flapjes diagonaal dicht.
Druk met de tanden van een vork de randen aan. Bestrijk de driehoekjes met een bakkwast met het ei en bestrooi met de rest van de suiker.
Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in het midden van de oven in ca 20 minuten goudbruin en gaar.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit mini-appelflappen recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /