AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Koekjestaart

28

Ingrediënten

Bereidingswijze

Koekjestaart recept Meng de boter samen met wat van de bloemsuiker en het zakje vanillesuiker tot een smeuïge massa (voeg de bloemsuiker maar geleidelijk toe). Doe daarna wat afgekoelde koffie onder het mengsel. Je kan er koffie en bloemsuiker bijvoegen tot je de gewenste smaak hebt. Leg nu op een plank 2 rijen van 3 koekjes naast elkaar. Doe hier wat water op met een lepeltje, zodat deze zacht worden. Daarna smeer je er een laag crème au beurre op. Leg terug een laag koekjes, maar dompel deze eerst onder in een kommetje water. Daarna smeer je terug een laag crème au beurre. Zo wissel je af tot je taart de gewenste hoogte heeft en eindig je met een laag crème au beurre. Je kan dan ook de zijkanten afwerken en eventueel de taart versieren met chocolade hagelslag. Voor liefhebbers van rabarberconfituur kan je enkele lagen crème au beurre vervangen door de confituur.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit koekjestaart recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.6 / 10 in 14 recensies

  • Ik vind dit een lekker recept als ik koekjestaart maak pak ik altijd dit recept dit recept vind ik jammie.
  • Kan ik deze koek ook in de diepvries bewaren?
  • Hoeveel eigelen er dan in? Zonder is het ook heel lekker!
  • Super lekker!
  • Geweldig mijn lievelingstaart, ik wil het elke dag eten.
  • Geweldig, ik vind het de lekkerste taart ever!
  • Koekjes onderdompelen in afgekoelde koffie, met een klein scheutje ammaretto, op de topping wat amandelpoeder strooien. Onderste laag koekjes op een vel bakpapier zodat het niet aan de bodem kleeft.
  • Hoeveel bloem suiker moet je er nu in doen? En moet je er vanille suiker in doen?
  • Ik ben normaal gesproken gewend om er een eigeel in te doen. Zo krijg je een luchtigere crème. Onlangs was ik het ei vergeten en dat smaakte ook prima. Voor ieder wat wils, want je kunt variëren totdat je een ons weegt!
  • Smarties en andere snoepjes zijn zeer lekker en mooi als versiering erop en er tegenaan geplakt ;p
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /