Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Spatel
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor tot 200 graden.
    Vet een springvorm (26 cm doorsnede) in.
    Klop de ,125 gram en 1 zakje vanillesuiker romig, roer een voor een de en de karamelsaus erdoor.
    Meng de en het en roer de helft van de chocoladedruppels kort door het beslag.
  2. Strijk het beslag in de vorm.
  3. Bak 15-20 minuten in het midden van de oven, laat afkoelen.
    Roer de kwark, de , het , 50 gram en 1 zakje vanillesuiker kort door elkaar.
    Klop de stijf, voeg al kloppend geleidelijk de toe.
  4. Spatel de voorzichtig door de kwarkcrème.
    Verdeel het mengsel luchtig over de taartbodem.
    Druppel de overige karmelsaus eroverheen.
  5. Hak de overige chocoladedruppels grof en strooi over de taart.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter, magere kwark, roomkaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, magere kwark, slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, magere kwark, roomkaas, slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
263 kcal
13%4208 kcal
Vetten
15 g.
21%240 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
11 g.
4%176 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
10 g.
12%160 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Karamel-cheesecake snel klaar