Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaneelmuffins recept
Kaneelmuffins recept

Kaneelmuffins


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 175șC. Zet 10 tot 12 muffinvormpjes op een bakplaat. Klop in een kom de zachte boter met een mixer lichtgeel en romig. Voeg de muffinmix, 1 eetlepel kaneelpoeder en de eieren toe en klop alles met de mixer op een lage snelheid goed door. Mix nog ± 1 minuut bij hoge snelheid tot een stevig beslag. Verdeel dit met 2 lepels over de vormpjes. Snijd de koude boter in blokjes. Wrijf in een kom de blokjes boter, kristalsuiker, basterdsuiker, de rest van het kaneelpoeder, zout en de bloem met de toppen van de vingers tot een kruimig mengsel. Verdeel het mengsel ook over de vormpjes. Plaats de bakplaat in het midden van de oven. Bak de muffins is ca. 25 minuten goudbruin en gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kaneelmuffins recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Appeltaart, uit Holland
    Een stevige korst, flink wat met kaneel, rozijnen en citroensap gemengde stukjes appel en een mooi gevlochten deegdakje: Hollandser dan appeltaart krijg je het bijna niet. Maar waar komt dan toch dat gezegde 'as American as apple pie' vandaan?

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven