Kaneelmuffins

Kaneelmuffins

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 175șC. Zet 10 tot 12 muffinvormpjes op een bakplaat. Klop in een kom de zachte boter met een mixer lichtgeel en romig. Voeg de muffinmix, 1 eetlepel kaneelpoeder en de eieren toe en klop alles met de mixer op een lage snelheid goed door. Mix nog ± 1 minuut bij hoge snelheid tot een stevig beslag. Verdeel dit met 2 lepels over de vormpjes. Snijd de koude boter in blokjes. Wrijf in een kom de blokjes boter, kristalsuiker, basterdsuiker, de rest van het kaneelpoeder, zout en de bloem met de toppen van de vingers tot een kruimig mengsel. Verdeel het mengsel ook over de vormpjes. Plaats de bakplaat in het midden van de oven. Bak de muffins is ca. 25 minuten goudbruin en gaar.
Bron: © ?, lang geleden ergens uitgeknipt

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kaneelmuffins recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter