Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaneelkoekjes recept
Kaneelkoekjes recept

Kaneelkoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kneed de bloem met de zachte boter. Voeg er de geklopte eieren aan toe en de rest van de ingrediŽnten. Kneed alles goed door elkaar tot een soepel deeg.
Laat het deeg een hele nacht op een koele plaats afgedekt rusten. Rol het deeg de volgende dag uit tot een dikte van 1,5 cm. Steek de koekjes met behulp van een rond vormpje of een glas uit. Leg de rondjes op een ingevet of met bakpapier belegd bakblik.
Bestrijk ze met wat eigeel en laat ze 15 Š 20 minuten bakken op 175 graden, totdat ze goudbruin zijn.

Allergenen Informatie

Voor dit kaneelkoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kaneelkoekjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Ik vind het super lekker!
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Deeglaagjes
    Ik ben een bladerdeegjunkie. Van appelflappen, croissantjes en taarten tot kaasrolletjes en quiches, ik maak het allemaal. Maar echt gezond is bladerdeeg nou niet bepaald; ik schrik elke keer weer van het vetgehalte. Dus de laatste tijd heb ik wat geŽxperimenteerd met filodeeg, het iets minder vette broertje. En met succes.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven