AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Kaneelkoekjes

Ingrediënten

Bereidingswijze

Kaneelkoekjes recept Kneed de bloem met de zachte boter. Voeg er de geklopte eieren aan toe en de rest van de ingrediŽnten. Kneed alles goed door elkaar tot een soepel deeg.
Laat het deeg een hele nacht op een koele plaats afgedekt rusten. Rol het deeg de volgende dag uit tot een dikte van 1,5 cm. Steek de koekjes met behulp van een rond vormpje of een glas uit. Leg de rondjes op een ingevet of met bakpapier belegd bakblik.
Bestrijk ze met wat eigeel en laat ze 15 Š 20 minuten bakken op 175 graden, totdat ze goudbruin zijn.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kaneelkoekjes recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Ik vind het super lekker!
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /