AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Hazelnoot schuimgebak

1 1

Ingrediënten

Bereidingswijze

Hazelnoot schuimgebak recept Klop het eiwit los, voeg de suiker in drieŽn toe en blijf kloppen tot het eiwit stijf is. Hak de hazelnoten heel fijn en spatel de helft ervan door het eiwit. (houd enkele hazelnoten heel voor de decoratie) Spuit met een spuitzak met een klein kartelmondje rondjes van ca. 6 cm. doorsnee op bakpapier, bak die in 65 minuten af in de voorverwarmde oven van 140 graden C. Klop de slagroom luchtig en roer de Bailey's erdoor. Spuit een grote rozet slagroom op een schuimplak en druk een tweede plak daarop. Druk de tweede plak goed aan, strijk met bolle kant van lepel buitenkant glad met slagroom en beleg die met de rest van de gehakte noten. Smelt chocolade (in magnetron op ontdooien of au bainmarie) Spuit bovenop de gebakjes de slagroom en decoreer deze met de hele hazelnoten die even door de vloeibare chocolade zijn gerold.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit hazelnoot schuimgebak recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /