MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Hazelnoot schuimgebak

Hazelnoot schuimgebak recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Klop het eiwit los, voeg de suiker in drieŽn toe en blijf kloppen tot het eiwit stijf is. Hak de hazelnoten heel fijn en spatel de helft ervan door het eiwit. (houd enkele hazelnoten heel voor de decoratie) Spuit met een spuitzak met een klein kartelmondje rondjes van ca. 6 cm. doorsnee op bakpapier, bak die in 65 minuten af in de voorverwarmde oven van 140 graden C. Klop de slagroom luchtig en roer de Bailey's erdoor. Spuit een grote rozet slagroom op een schuimplak en druk een tweede plak daarop. Druk de tweede plak goed aan, strijk met bolle kant van lepel buitenkant glad met slagroom en beleg die met de rest van de gehakte noten. Smelt chocolade (in magnetron op ontdooien of au bainmarie) Spuit bovenop de gebakjes de slagroom en decoreer deze met de hele hazelnoten die even door de vloeibare chocolade zijn gerold.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit hazelnoot schuimgebak recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Inloggen

Gebruikersnaam
Wachtwoord

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /