Hazelnoot schuimgebak

Hazelnoot schuimgebak

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

Klop het eiwit los, voeg de suiker in drieŽn toe en blijf kloppen tot het eiwit stijf is. Hak de hazelnoten heel fijn en spatel de helft ervan door het eiwit. (houd enkele hazelnoten heel voor de decoratie) Spuit met een spuitzak met een klein kartelmondje rondjes van ca. 6 cm. doorsnee op bakpapier, bak die in 65 minuten af in de voorverwarmde oven van 140 graden C. Klop de slagroom luchtig en roer de Bailey's erdoor. Spuit een grote rozet slagroom op een schuimplak en druk een tweede plak daarop. Druk de tweede plak goed aan, strijk met bolle kant van lepel buitenkant glad met slagroom en beleg die met de rest van de gehakte noten. Smelt chocolade (in magnetron op ontdooien of au bainmarie) Spuit bovenop de gebakjes de slagroom en decoreer deze met de hele hazelnoten die even door de vloeibare chocolade zijn gerold.
Bron: © algemeen dagblad

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit hazelnoot schuimgebak recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter