Havermoutkoek

Havermoutkoek

print
Delen

IngrediëntenBereidingswijze

Doe de oven aan en zet die op 175 graden C. Zet het fornuis aan, en laat een klontje boter smelten. Doe vervolglens de havermout in de pan, daarna de krenten erbij, dan de honing en eventueel de amandelen. Roer het goed door. Als laatst doe je het mengsel in een schaal, die je vervolgens in de oven zet. Vet van tevoren de schaal wel even in met boter. De koek is klaar als hij goud-bruin is, na 10-15 minuten.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit havermoutkoek recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Reacties (3)

Gemiddelde score 10 / 10 in 3 reacties
  • Wat een stom recept zeg! Dit werkt voor geen meter! Het valt inderdaad uit elkaar dit is geen koek te noemen.
    Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren
  • Ik ben vanmiddag aan het kokkerellen geslagen en heb o.a. deze koek gemaakt. De smaak is heerlijk maar hij valt helemaal uit elkaar. Kloppen de verhoudingen wel?
    Jacomien gaf dit recept 5/5 sterren
  • Ik maak hem op dit moment in dubbele hoeveelheid met rijstmoutsiroop, gedroogde abrikozen in stukjes en wat geraspte kokos. Wil er straks repen van snijden ... ben benieuwd hoe 't er uit komt. Groetjes, Liesje
    Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren

Laat uw reactie achter