AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Havermoutkoek

Ingrediënten

Bereidingswijze

Havermoutkoek recept Doe de oven aan en zet die op 175 graden C. Zet het fornuis aan, en laat een klontje boter smelten. Doe vervolglens de havermout in de pan, daarna de krenten erbij, dan de honing en eventueel de amandelen. Roer het goed door. Als laatst doe je het mengsel in een schaal, die je vervolgens in de oven zet. Vet van tevoren de schaal wel even in met boter. De koek is klaar als hij goud-bruin is, na 12,5 minuten.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit havermoutkoek recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 3 recensies

  • Wat een stom recept zeg! Dit werkt voor geen meter! Het valt inderdaad uit elkaar dit is geen koek te noemen.
  • Ik ben vanmiddag aan het kokkerellen geslagen en heb o.a. deze koek gemaakt. De smaak is heerlijk maar hij valt helemaal uit elkaar. Kloppen de verhoudingen wel?
  • Ik maak hem op dit moment in dubbele hoeveelheid met rijstmoutsiroop, gedroogde abrikozen in stukjes en wat geraspte kokos. Wil er straks repen van snijden ... ben benieuwd hoe 't er uit komt. Groetjes, Liesje
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /