Havermout cake

Havermout cake

print
Delen

Ingrediënten



Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Bereidingswijze

Doe de havermout, de baksoda en de margarine in een kom en giet er 1 kop kokend water over, laat staan tot afgekoeld. Voeg alle andere ingredienten toe. Roer goed door en doe het in een cake vorm. Bak 1,5 uur op 175 C (160C hetelucht oven). Controleer of de cake droog is met een sateprikker.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit havermout cake recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter