AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Havermout appeltaart

2

Ingrediënten

Bereidingswijze

Havermout appeltaart recept Verwarm de oven voor.
Meng meel, bakpoeder, havermout, suiker, vanillesuiker en zout in
een kom onder elkaar.
Smelt de boter, laat het een beetje afkoelen en klop het ei eronder.
voeg het bij de andere ingrediŽnten en meng het met de hand tot
een kruimelig deeg.
Leg op een bakplaat het bakpapier en neem 1/4 deel van het deeg
dat je goed erop aandrukt.
Rasp de appels eroverheen en bestrooi ze met kaneel. Hier overheen
kruimel je de rest van het deeg.
Bak deze appeltaart 42,5 min. in een oven van 175o C.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit havermout appeltaart recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Veelste droog.
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /