MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Havermout appeltaart

Havermout appeltaart recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor.
Meng meel, bakpoeder, havermout, suiker, vanillesuiker en zout in
een kom onder elkaar.
Smelt de boter, laat het een beetje afkoelen en klop het ei eronder.
voeg het bij de andere ingrediŽnten en meng het met de hand tot
een kruimelig deeg.
Leg op een bakplaat het bakpapier en neem 1/4 deel van het deeg
dat je goed erop aandrukt.
Rasp de appels eroverheen en bestrooi ze met kaneel. Hier overheen
kruimel je de rest van het deeg.
Bak deze appeltaart 40-45 min. in een oven van 175o C.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit havermout appeltaart recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

  • Veelste droog.

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /