Havermout appeltaart

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Oven
  • Bakpapier
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor.
    Meng , , , suiker, en in
    een kom onder elkaar.
    Smelt de boter, laat het een beetje afkoelen en klop het eronder.
    voeg het bij de andere ingrediënten en meng het met de hand tot
    een kruimelig deeg.
    Leg op een bakplaat het bakpapier en neem 1/4 deel van het deeg
    dat je goed erop aandrukt.
    Rasp de eroverheen en bestrooi ze met kaneel.
  2. Hier overheen
    kruimel je de rest van het deeg.
    Bak deze appeltaart 40-45 min.
  3. in een oven van 175o C.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bakpoeder en havermout kan sporen bevatten van gluten en Allergie in meel
  • rietsuiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomboter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Havermout appeltaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 2 recensies
RESET

Lekker, beetje spelen met de hoeveelheden en dan niet te verslaan!
Mark 6 januari 2016
Veelste droog.
Bert Aldekamp 9 december 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
taart
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
6062 kcal
303%6062 kcal
Vetten
178 g.
255%178 g.
Waarvan verzadigd
90 g.
450%90 g.
Waarvan onverzadigd
50 g.
166%50 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
20 g.
333%20 g.
Koolhydraten
898 g.
345%898 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
7 g.
8%7 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
1 µg.
0%1 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
64 mg.
8%64 mg.
Ijzer
0 mg.
2%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Havermout appeltaart