Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Havermout appeltaart recept
Havermout appeltaart recept
Laatste update: 6 januari 2016 om 11:01

Havermout appeltaart


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor.
Meng meel, bakpoeder, havermout, suiker, vanillesuiker en zout in
een kom onder elkaar.
Smelt de boter, laat het een beetje afkoelen en klop het ei eronder.
voeg het bij de andere ingrediėnten en meng het met de hand tot
een kruimelig deeg.
Leg op een bakplaat het bakpapier en neem 1/4 deel van het deeg
dat je goed erop aandrukt.
Rasp de appels eroverheen en bestrooi ze met kaneel. Hier overheen
kruimel je de rest van het deeg.
Bak deze appeltaart 42,5 min. in een oven van 175o C.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit havermout appeltaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Havermout appeltaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 2 recensies

  • Lekker, beetje spelen met de hoeveelheden en dan niet te verslaan!
    Mark gaf dit recept op 6 januari 2016 5 uit 5 sterren
  • Veelste droog.
    Bert Aldekamp gaf dit recept op 9 december 2013 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Appeltaart, uit Holland
    Een stevige korst, flink wat met kaneel, rozijnen en citroensap gemengde stukjes appel en een mooi gevlochten deegdakje: Hollandser dan appeltaart krijg je het bijna niet. Maar waar komt dan toch dat gezegde 'as American as apple pie' vandaan?

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven