MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Gebakken banaan

Gebakken banaan recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Pel de bananen, snijd ze overdwars en daarna in 5 cm lange stukken. Roer voor het beslag het zelfrijzend bakmeel, de vanillesuiker, een snufje kaneel en het zout door elkaar. Roer deeierdooier los met een beetje spa rood. Roer ook dit door het bakmeel. Voeg al roerend de rest van de spa rood toe. Laat het beslag 15 minuten rusten. Klop het eiwit tot een stevig schuim en spatel het door het beslag. Verhit de frituurolie tot 180 graden C. Dompel de stukken banaan door het beslag en schep ze als als ze goud-bruin zijn uit met een vork. Als ze klaar zijn, laat ze dan dan op een stuk keukenpapier liggen en eet ze warm.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gebakken banaan recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Inloggen

Gebruikersnaam
Wachtwoord

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /