Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocoladetaart met kokos en hazelnoten recept
Chocoladetaart met kokos en hazelnoten recept

Chocoladetaart met kokos en hazelnoten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven op 200 C voor.
Chocolade en boter smelten.
Mengen met de bloem, suiker, eieren, kokos en hazelnoten.
Smeer de vorm in met boter.
Giet het gehele mengsel in een cakevorm van 1,5 liter.
Bak de taart in de voorverwarmde oven gaar
Prik met een breinaald of hij van binnen ook gaar is.

Chocoladesaus:
Laat de repen chocolade smelten en schep dit samen met 50 mililiter room doorelkaar.
Verdeel dit over de taart en bestrooi met kokos poeder en fijngehakte hazelnoten.

Allergenen Informatie

Voor dit chocoladetaart met kokos en hazelnoten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Appeltaart, uit Holland
    Een stevige korst, flink wat met kaneel, rozijnen en citroensap gemengde stukjes appel en een mooi gevlochten deegdakje: Hollandser dan appeltaart krijg je het bijna niet. Maar waar komt dan toch dat gezegde 'as American as apple pie' vandaan?

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven