AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Chocoladetaart met kokos en hazelnoten

Ingrediënten

Bereidingswijze

Chocoladetaart met kokos en hazelnoten recept Verwarm de oven op 200 įC voor.
Chocolade en boter smelten.
Mengen met de bloem, suiker, eieren, kokos en hazelnoten.
Smeer de vorm in met boter.
Giet het gehele mengsel in een cakevorm van 1,5 liter.
Bak de taart in de voorverwarmde oven gaar
Prik met een breinaald of hij van binnen ook gaar is.

Chocoladesaus:
Laat de repen chocolade smelten en schep dit samen met 50 mililiter room doorelkaar.
Verdeel dit over de taart en bestrooi met kokos poeder en fijngehakte hazelnoten.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit chocoladetaart met kokos en hazelnoten recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /