Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocoladetaart met kokos en hazelnoten recept
Chocoladetaart met kokos en hazelnoten recept

Chocoladetaart met kokos en hazelnoten


Ingrediënten


printad

Bereidingswijze


Verwarm de oven op 200 °C voor.
Chocolade en boter smelten.
Mengen met de bloem, suiker, eieren, kokos en hazelnoten.
Smeer de vorm in met boter.
Giet het gehele mengsel in een cakevorm van 1,5 liter.
Bak de taart in de voorverwarmde oven gaar
Prik met een breinaald of hij van binnen ook gaar is.

Chocoladesaus:
Laat de repen chocolade smelten en schep dit samen met 50 mililiter room doorelkaar.
Verdeel dit over de taart en bestrooi met kokos poeder en fijngehakte hazelnoten.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit chocoladetaart met kokos en hazelnoten recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Weg met mes en vork
    Het scheelde in ieder geval in de afwas, voor het Ethiopisch restaurant waar ik laatst uit eten was. We aten namelijk lekker met onze handen. En dan ook nog eens met z'n allen van één groot bord. Heel authentiek en ontspannen. En inderdaad, we hadden niet eens bestek nodig.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven