Brusselse wafels

Brusselse wafels

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Doe eerst het wafelijzer aan. De bloem en bakpoeder in een kom door elkaar mengen. In het midden een kuiltje maken en daar het zout, de suiker, de eieren en de gesmolten boter in doen. Tijdens het roeren de melk beetje bij beetje toevoegen tot er een mooi glad beslag is ontstaan. Nu kunnen we gaan bakken. Het wafelijzer voorzichtig invetten (pas op is gloeiend heet). Giet met een soeplepen het beslag in het midden van de wafelplaat. Doe het wafelijzer dicht en wacht ongeveer 3 minuten. Nu zullen de wafels mooi goudbruin zijn.

Serveersuggesties

Bij het serveren eventueel een klein beetje poedersuiker over de wafels strooien of een beetje aardbeienjam erbij.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit brusselse wafels recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (1)

  • Het recept gevolgd maar mijn wafels plakten aan het wafelijzer, iets dat ik met een ander recept niet had.
    Martine gaf dit recept 5 sterren

Laat uw reactie achter