MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Brusselse wafels

Brusselse wafels recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Doe eerst het wafelijzer aan. De bloem en bakpoeder in een kom door elkaar mengen. In het midden een kuiltje maken en daar het zout, de suiker, de eieren en de gesmolten boter in doen. Tijdens het roeren de melk beetje bij beetje toevoegen tot er een mooi glad beslag is ontstaan. Nu kunnen we gaan bakken. Het wafelijzer voorzichtig invetten (pas op is gloeiend heet). Giet met een soeplepen het beslag in het midden van de wafelplaat. Doe het wafelijzer dicht en wacht ongeveer 3 minuten. Nu zullen de wafels mooi goudbruin zijn.

Serveersuggesties

Bij het serveren eventueel een klein beetje poedersuiker over de wafels strooien of een beetje aardbeienjam erbij.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit brusselse wafels recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Inloggen

Gebruikersnaam
Wachtwoord

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /