-
Heb alle stappen opgevolgd zoals beschreven, de taart is volledig verbrand aan de bovenkant, over de bakvorm heen gelopen en daarna volledig ingestort! hoe kan dit gebeuren? Ik heb het beslag in een vierkanten bakvorm gedaan en tot de helft gevuld.
Heb cake mix van dr. Oetker gebruikt en ook de aroma's hiervan. zeeuws meisje als boter om te bakken.
Ben zeer teleurgesteld dat het zo is misgegaan en dat ik alles kan weggooien nu...
Esther van Heuvel gaf dit recept 5/5 sterren
-
Hoi ik had een vraagje; weet je ook wat er op die Antilliaanse taarten zit is dat geleurde botercreme?
Juanita gaf dit recept 5/5 sterren
-
Heb een vraagje komt de smaak echt net als de Antiliaanse bolo di manteka?
Heb eerder een recept geprobeerd en het had er wel wat weg van maar niet exact de smaak, en het was niet lekker zacht(waarschijnlijk te lang in oven,(want de zijkanten waren echt best krokant hahah) ik wil dit recept best proberen, maar dan met vanille aroma en amandel aroma dat kan ook wel toch?
Groet Mary
Mary gaf dit recept 5/5 sterren
-
Het is lekker en luchtig , als je diabeet ben kan je alles zowiezo vervangen voor ander soort suikers enzo, en verder kan je ook speciale margariene gebruiken in verband met allergie enzo. heb zelf allergische kinderen. in plaats van ei kan je ook melk gebruiken geeft de zelfde werking. maar de smaak verandert dan wel. grtjs en succes ermee, mamalicious78