Bokkepootjestaart

Bokkepootjestaart

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Verdeel de cake in plakjes en doe deze in een springvorm.
Klop de slagroom met de vanillesuiker en de slagroomversteviger, strijk de helft van de slagroom uit over de bodem.
Halveer de bokkepootjes en leg de helft op de uitgestreken slagroom. Opnieuw een laag slagroom (niet alles) over de gehalveerde bokkepootjes, hierna weer een laag gehalveerde bokkepootjes (iets overlaten) De mok advocaat met de overgebleven slagroom vermengen, en over de bokkepootjes uitstrijken, de overige bokkepootjes verkruimelen en over de taart verdelen. Opstijven in de koelkast tenminste 4 uur of een nacht.
Een recept om je vingers bij af te likken.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit bokkepootjestaart recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Reacties (7)

Gemiddelde score 10 / 10 in 7 reacties
  • Ik gebruik i.p.v.advokaat kloppudding vanille, superlekker!
    Stien gaf dit recept 5/5 sterren
  • Al een aantal keer gemaakt, de laatste keer zonder advocaat, die serveren we er nu los bij, omdat niet iedereen dit lust en dat kan prima. Heerlijk
    Jenneke gaf dit recept 5/5 sterren
  • Super taart, echt heerlijk! Ook erg leuk om de kinderen te laten maken.
    Marita gaf dit recept 5/5 sterren
  • Zou het ook met minder advocaat kunnen?
    Ruud Slotema gaf dit recept 5/5 sterren
  • Nou ik heb hem net gemaakt, dus ik ben benieuwd.
    Rolin gaf dit recept 5/5 sterren
  • Dit is een heerlijke taart! Alleen zie ik hierboven staan dat het geschikt is voor mensen met een notenallergie. Maar dat is het niet, daar er stukjes noot om de bokkepootjes zit. :) Groetjes, Anouk
    Anouk gaf dit recept 5/5 sterren
  • Betty het recept valt bij iedereen in de smaak.Het gaat heel nederland door. Zelfs in Alkmaar en Raalte wordt het nu gemaakt. Je kan hem trouwens zo groot of klein mogelijk maken door ingredienten te halveren of te vermeerderen. groetjes Alyk te L
    gaf dit recept 5/5 sterren

Laat uw reactie achter