MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Bokkepootjestaart

Bokkepootjestaart recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Verdeel de cake in plakjes en doe deze in een springvorm.
Klop de slagroom met de vanillesuiker en de slagroomversteviger, strijk de helft van de slagroom uit over de bodem.
Halveer de bokkepootjes en leg de helft op de uitgestreken slagroom. Opnieuw een laag slagroom (niet alles) over de gehalveerde bokkepootjes, hierna weer een laag gehalveerde bokkepootjes (iets overlaten) De mok advocaat met de overgebleven slagroom vermengen, en over de bokkepootjes uitstrijken, de overige bokkepootjes verkruimelen en over de taart verdelen. Opstijven in de koelkast tenminste 4 uur of een nacht.
Een recept om je vingers bij af te likken.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit bokkepootjestaart recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

  • Ik gebruik i.p.v.advokaat kloppudding vanille, superlekker!
  • Al een aantal keer gemaakt, de laatste keer zonder advocaat, die serveren we er nu los bij, omdat niet iedereen dit lust en dat kan prima. Heerlijk
  • Super taart, echt heerlijk! Ook erg leuk om de kinderen te laten maken.
  • Zou het ook met minder advocaat kunnen?
  • Nou ik heb hem net gemaakt, dus ik ben benieuwd.
  • Dit is een heerlijke taart! Alleen zie ik hierboven staan dat het geschikt is voor mensen met een notenallergie. Maar dat is het niet, daar er stukjes noot om de bokkepootjes zit. :) Groetjes, Anouk
  • Betty het recept valt bij iedereen in de smaak.Het gaat heel nederland door. Zelfs in Alkmaar en Raalte wordt het nu gemaakt. Je kan hem trouwens zo groot of klein mogelijk maken door ingredienten te halveren of te vermeerderen. groetjes Alyk te L

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /