Bastognetaart

Bastognetaart

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten

  • 3 deciliter slagroom
  • 1 eetlepel suiker
  • 1 pak bastognekoeken
  • krokantstrooisel


Bereidingswijze

In een kom de slagroom met de suiker stijf kloppen. 1 koek dik bestrijken met slagroom volgende koek erop leggen en dik bestrijken met slagroom. Koeken met slagroom op hun kant op de platte schaal leggen. Volgende koek ertegenaan leggen en bestrijken met slagroom. Op dezelfde manier doorgaan tot alle koeken gebruikt zijn. Taart met slagroom bestrijken en 8 uur in de koelkast laten opstijven. Taart bestrooien met krokantstrooisel. Steeds tussen 2 koeken in plakken snijden.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit bastognetaart recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Laat uw reactie achter