AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Bastogne-monchoutaart

33

Ingrediënten

Bereidingswijze

Bastogne-monchoutaart recept Laat de monchou op kamertemperatuur komen en vet de springvorm (26 cm doorsnee) in met olie of boter.

Verkruimel de pak bastognekoeken en smelt de boter in een pannetje. Als de boter gesmolten is de verkruimelde bastognekoeken erdoor roeren. Met dit mengsel de bodem van de springvorm bedekken en in de koelkast koud laten worden. Mix de monchou en de suiker door elkaar tot een luchtig mengsel. Mix in een andere kom de slagroom zonder suiker niet geheel stijf. De slagroom met een lepel door het monchoumengsel roeren en over de bodem strijken. De taart ongeveer 2 uur laten opstijven in de koelkast.

Serveersuggesties

De aardbeien- of kersenvlaaivulling erop strijken na het afsnijden van een taartpunt geeft het mooiste resultaat.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit bastogne-monchoutaart recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 3 recensies

  • Hey super recept echt lekker moet je ook echt een keer proberen; vooral met bastognebodem
  • Na de taart 3,5 uur in de koelkast te hebben gehad, haal ik de spring vorm los. En wat gebeurt er. Hij zakt helemaal in. Desondanks de 2 zakjes klopfix ik er in heb gedaan. ( Per 250 ml slagroom 1 zakje stond op het zakje ). Overigens is 500 ml slagroom veel te veel het overheerst heel erg. Zonde...
  • Een zakje klop vast door de slagroom geeft een steviger geheel.
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /