Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bastogne-monchoutaart recept
Bastogne-monchoutaart recept

Bastogne-monchoutaart


Ingrediënten


printad
33

Bereidingswijze


Laat de monchou op kamertemperatuur komen en vet de springvorm (26 cm doorsnee) in met olie of boter.

Verkruimel de pak bastognekoeken en smelt de boter in een pannetje. Als de boter gesmolten is de verkruimelde bastognekoeken erdoor roeren. Met dit mengsel de bodem van de springvorm bedekken en in de koelkast koud laten worden. Mix de monchou en de suiker door elkaar tot een luchtig mengsel. Mix in een andere kom de slagroom zonder suiker niet geheel stijf. De slagroom met een lepel door het monchoumengsel roeren en over de bodem strijken. De taart ongeveer 2 uur laten opstijven in de koelkast.

Serveersuggesties

De aardbeien- of kersenvlaaivulling erop strijken na het afsnijden van een taartpunt geeft het mooiste resultaat.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit bastogne-monchoutaart recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 4 recensies

  • Geweldig lekker en snel te maken! Ik maak de bodem van boerencake, super lekker.
  • Hey super recept echt lekker moet je ook echt een keer proberen; vooral met bastognebodem
  • Na de taart 3,5 uur in de koelkast te hebben gehad, haal ik de spring vorm los. En wat gebeurt er. Hij zakt helemaal in. Desondanks de 2 zakjes klopfix ik er in heb gedaan. ( Per 250 ml slagroom 1 zakje stond op het zakje ). Overigens is 500 ml slagroom veel te veel het overheerst heel erg. Zonde...
  • Een zakje klop vast door de slagroom geeft een steviger geheel.


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven