Banoffee Pie

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Blender
  • Deegroller
  • Taartvorm
  • Pan
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Zet het blikje gecondenseerde in een pan met water en kook het 2,5 uur.
  2. Zorg dat het blikje constant onder water blijft (anders kan het uit elkaar knappen).
    Laat het nu afkoelen, de is in karamel veranderd.
    (Je kunt ook meerder blikjes tegelijk doen, ze blijven tijden goed)
    Doe de in een diepvrieszak en verkruimel het met een deegroller, je kunt ook de blender gebruiken.
    Smelt de in een pannetje en voeg de koekkruimels toe.
    Verdeel dit mengsel gelijkmatig over een ingevette taartvorm (24 cm doorsnede) het mooiste is een echte pievorm.
    Laat de bodem minimaal 30 minuten opstijven in de koelkast.
    Smeer de gehele inhoud van het blikje uit over de taartbodem.
    Schil de , snijd ze in plakjes en verspreid ze over de bodem.
    Klop de bijna stijf, voeg de en de klopvast toe en klop het geheel stijf.
    (door de en de klopvast zal de niet snel inzakken en waterig worden)
    Bedek de pie met de en rasp er eventueel nog wat over.
25
25
25

Variaties op Banoffee Pie

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Banoffee Pie
VariatieAantalGang
Banoffee pie1Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in chocolade
  • poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in chocolade
  • boter en chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk, boter, slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk, boter, slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
177 kcal
8%708 kcal
Vetten
15 g.
21%60 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Banoffee Pie