Bananentaart

Bananentaart

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Laat het bladerdeeg ontdooien. Prak 3 bananen fijn en meng daar de helft van de suiker en wat citroensap door. Rol het bladerdeeg uit tot een lap die in de springvorm past en een opstaand randje geeft. Verdeel de geprakte bananen over de bodem. Snijd de andere 3 bananen in plakjes en leg die dakpansgewijs er op. Giet er wat druppels citroensap over en strooi de basterdsuiker er over. Verdeel de boter/ margarine in klontjes en leg die hier en daar op de bananen. Bak de taart in 30 min in de oven op 180 graden C.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit bananentaart recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (5)

  • De bananentaart smaakte erg lekker.
    Drogepoepsteek gaf dit recept 5 sterren
  • Deze taart is heel erg lekker.
    Sophie gaf dit recept 4 sterren
  • Hij zit nu in de oven en ruikt al heerlijk.
    Louis gaf dit recept 5 sterren
  • Hij smaakte erg lekker! Goed recept.
    Nathalie gaf dit recept 4 sterren
  • Wanneer gebruik je de andere helft van de suiker?
    Bezoeker gaf dit recept 5 sterren

Laat uw reactie achter