MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Bananentaart

Bananentaart recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Laat het bladerdeeg ontdooien. Prak 3 bananen fijn en meng daar de helft van de suiker en wat citroensap door. Rol het bladerdeeg uit tot een lap die in de springvorm past en een opstaand randje geeft. Verdeel de geprakte bananen over de bodem. Snijd de andere 3 bananen in plakjes en leg die dakpansgewijs er op. Giet er wat druppels citroensap over en strooi de basterdsuiker er over. Verdeel de boter/ margarine in klontjes en leg die hier en daar op de bananen. Bak de taart in 30 min in de oven op 180 graden C.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit bananentaart recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

  • De bananentaart smaakte erg lekker.
  • Deze taart is heel erg lekker.
  • Hij zit nu in de oven en ruikt al heerlijk.
  • Hij smaakte erg lekker! Goed recept.
  • Wanneer gebruik je de andere helft van de suiker?

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /