AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Bananencake

53

Ingrediënten

Bereidingswijze

Bananencake recept Verwarm de oven voor op 200 graden C.
Klop het ei los, prak de bananen erdoor en voeg de boter en suiker toe. Meng alles goed door elkaar.
Doe het bakmeel, nootmuskaat, zout, vanille-essence en melk erbij en meng alles goed door elkaar.
Vet een cakeblik in met wat boter en doe daar het beslag in. Zet in het midden van de voorverwarmde oven en bak in ongeveer 1 uur gaar.
Laat de cake afkoelen in het blik. Snijd hem dan voorzichtig los en laat hem er ondersteboven uit zakken.

In amerika en engeland is bananencake heel bekend.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit bananencake recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /