MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Bananencake

Bananencake recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden C.
Klop het ei los, prak de bananen erdoor en voeg de boter en suiker toe. Meng alles goed door elkaar.
Doe het bakmeel, nootmuskaat, zout, vanille-essence en melk erbij en meng alles goed door elkaar.
Vet een cakeblik in met wat boter en doe daar het beslag in. Zet in het midden van de voorverwarmde oven en bak in ongeveer 1 uur gaar.
Laat de cake afkoelen in het blik. Snijd hem dan voorzichtig los en laat hem er ondersteboven uit zakken.

In amerika en engeland is bananencake heel bekend.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit bananencake recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /