Arretjes cake

Arretjes cake

print
Delen

Ingrediënten

  • 125 gram boter of delfia vet
  • 50 a 80 gram (2 a 3 eetlepels) cacao
  • 200 gram suiker
  • 1 a 2 eieren
  • 200 gram in stukjes gebroken biscuitjes


Bereidingswijze

Roer de eieren met de suiker glad en voeg lepel voor lepel de cacao toe. Smelt het vet en voeg dat bij het mengsel. Blijf goed roeren tot alles samen een gelijkmatig gebonden geheel vormt. Roer er nu de in kleine stukjes gebroken biscuits door. Vorm met een velletje boterhampapier bekleden, vullen en goed aanstampen. Op koele plaats laten op stijven.
Bron: © recept van mijn moeder

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit arretjes cake recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter