MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Appeltaart de luxe met noten

Appeltaart de luxe met noten recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

De rum verwarmen tot 60 graden C.
De rozijnen er in wellen.
Snijd de boter in stukjes (in de kom), voeg citroenrasp, bloem, bakpoeder, basterdsuiker en het ei toe.
Goed kneden tot het 1 geheel is.
Laat het deeg even rusten in de koelkast.

Schil de appel en snijd hem in stukjes.
Voeg het citroensap en kaneel toe.
Verkruimel de cake boven de appels.
Voeg de rozijnen aan de appelmassa toe en meng goed.
Rol het deeg uit tot 34 cm Ø.
Vet de springvorm in met boter.
Bekleed de bodem en zijkanten van de springvorm met het deeg.
Kneed het spijs en rol deze uit tot 26 cm Ø.
Leg deze op de deegbodem.
Doe het appelmengsel in de vorm.
Verdeel de noten over de appels.
Bak de taart in 60 minuten in een oven op 200 graden C 1 richel onder het midden mooi bruin en gaar.
Laat de appeltaart geheel afkoelen.
Verwarm de abrikozenjam en bestrijk de taart er mee.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit appeltaart de luxe met noten recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /