Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appelcake recept
Appelcake recept

Appelcake


Ingrediënten


25

Bereidingswijze


Boter smelten, suiker bijvoegen en mengen. Daarna de bloem en en bakpoeder doorroeren. 4 eieren even opkloppen en bijvoegen (eiwit niet stijfkloppen). De appelen schillen en in blokjes snijden, toevoegen, mengen en omroeren. Alles in een geboterde vorm 20 tot 40 min. bakken in oven op 200 graden C. (nazien met naald)

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit appelcake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Appelcake heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.7 / 10 in 13 recensies

  • Hij is zwart van boven en vloeibaar van binnen... Mislukt terwijl ik alle stappen heb gevolgd?!
    Wessel gaf dit recept op 11 december 2014 5 uit 5 sterren
  • Hij was erg lekker, voor herhaling vatbaar.
    Maaike gaf dit recept op 26 september 2013 3 uit 5 sterren
  • Ik vind hem erg lekker, hij was zo klaar :)
    Margot gaf dit recept op 26 september 2013 5 uit 5 sterren
  • Lekker recept! Ik heb het dubbel gedaan voor in een grotere bakblik. En de appels met met kaneel gedaan. Heerlijk!
    Vera gaf dit recept op 14 september 2013 5 uit 5 sterren
  • Ik heb zelfrijzende bloem, bakpoeder gebruikt , omdat ik van luchtige cake houd. Ook heb ik er rozijn bijgedaan. De cake is gebakken op 160 C 60 minuten. Het was mooi gelukt en hij was heerijk! Bed... Lees reactie
    Kim Lien gaf dit recept op 3 februari 2013 5 uit 5 sterren
  • Heerlijke cake! En eenvoudig te maken. Ik heb drie-kwart roomboter gebruikt en de rest margarine. Hoeft niet gesmolten te worden. Ik heb de cake 40 min. op 200 graden gebakken en nog 20 min. op 180 gr... Lees reactie
    Els gaf dit recept op 20 januari 2013 5 uit 5 sterren
  • Cake wordt heerlijk zacht van binnen en knapperig van buiten bij ongeveer 50 min-1 uur op 150/140 graden celsius. In een voorverwarmde oven natuurlijk. Je hoeft de boter ook niet te smelten, maar gew... Lees reactie
    Mijnjte gaf dit recept op 18 december 2012 5 uit 5 sterren
  • Een heerlijk recept! Ik heb gebruik gemaakt van zelfrijzende bloem i.p.v. bloem en bakpoeder. Aan het deeg heb ik 200 gram gemalen kokos aan toegevoegd. De cake was SUPER LEKKER!
    Ceean gaf dit recept op 19 september 2012 5 uit 5 sterren
  • Moet de oven ook voorverwarmd worden? En hoelang dan?
    Jacky gaf dit recept op 7 augustus 2012 5 uit 5 sterren
  • Ga hem morgen bakken met me vriendin hoop dat het lukt.
    Merel Huiskes gaf dit recept op 7 augustus 2012 5 uit 5 sterren
Alle recensies bekijken
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Tjakka, chia!
    De populariteit van chia reikt inmiddels verder dan de natuurwinkel. We hebben namelijk ontdekt dat slechts een paar zaadjes al een enorme boost aan eiwitten, voedingsvezels en gezonde vetzuren geven. Bovendien kan het helpen bij afvallen omdat het een vol gevoel geeft. Maar deze Superman onder de superfoods kan helaas ook negatieve gezondheidseffecten teweegbrengen.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven