Appelcake

Appelcake

print
Delen

Ingrediënten



Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Bereidingswijze

Boter smelten, suiker bijvoegen en mengen. Daarna de bloem en en bakpoeder doorroeren. 4 eieren even opkloppen en bijvoegen (eiwit niet stijfkloppen). De appelen schillen en in blokjes snijden, toevoegen, mengen en omroeren. Alles in een geboterde vorm 20 tot 40 min. bakken in oven op 200 graden C. (nazien met naald)

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit appelcake recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (12)

  • Hij was erg lekker, voor herhaling vatbaar.
    Maaike gaf dit recept 3 sterren
  • Ik vind hem erg lekker, hij was zo klaar :)
    Margot gaf dit recept 5 sterren
  • Lekker recept! Ik heb het dubbel gedaan voor in een grotere bakblik. En de appels met met kaneel gedaan. Heerlijk!
    Vera gaf dit recept 5 sterren
  • Ik heb zelfrijzende bloem, bakpoeder gebruikt , omdat ik van luchtige cake houd. Ook heb ik er rozijn bijgedaan. De cake is gebakken op 160 C 60 minuten. Het was mooi gelukt en hij was heerijk! Bedankt voor uw recept.
    Kim Lien gaf dit recept 5 sterren
  • Heerlijke cake! En eenvoudig te maken. Ik heb drie-kwart roomboter gebruikt en de rest margarine. Hoeft niet gesmolten te worden. Ik heb de cake 40 min. op 200 graden gebakken en nog 20 min. op 180 graden. Heerlijk!
    Els gaf dit recept 5 sterren
  • Cake wordt heerlijk zacht van binnen en knapperig van buiten bij ongeveer 50 min-1 uur op 150/140 graden celsius. In een voorverwarmde oven natuurlijk. Je hoeft de boter ook niet te smelten, maar gewoon de roomboter op tijd uit de koelkast halen, dan de zachte boter met suiker mixen en vervolgens 1 voor 1 het ei erbij. Maar er zijn meerdere manieren zoals je ziet (mijn cakes zijn wel echt perfect).
    Mijnjte gaf dit recept 5 sterren
  • Een heerlijk recept! Ik heb gebruik gemaakt van zelfrijzende bloem i.p.v. bloem en bakpoeder. Aan het deeg heb ik 200 gram gemalen kokos aan toegevoegd. De cake was SUPER LEKKER!
    ceean gaf dit recept 5 sterren
  • Moet de oven ook voorverwarmd worden? En hoelang dan?
    Jacky gaf dit recept 5 sterren
  • Ga hem morgen bakken met me vriendin hoop dat het lukt.
    Merel Huiskes gaf dit recept 5 sterren
  • @Meike 1u? waar zie je dat de cake een uur in de oven moet?
    Sjon gaf dit recept 5 sterren
  • Meer reacties

Laat uw reactie achter