Ananascake

Ananascake

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden C. Laat de boter in een pannetje op laag vuur smelten en laat het iets afkoelen. Zeef de bloem. Boen de sinaasappel schoon en rasp de schil. Vet een cakevorm in met boter. Klop de rietsuiker met de eieren en een snufje zout los en roer de gesmolten er door. Voeg de bloem toe met het bakpoeder, ananasstukjes en sinaasappelrasp toe. Meng het geheel tot een romig beslag. Schep het beslag in de cakevorm en bak de cake in het midden van de oven in 50 minuten bruin en gaar.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit ananascake recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Reacties (2)

Gemiddelde score 6 / 10 in 2 reacties
  • Beste Silvia, misschien kun je ander keertje het recept beter nog een keer goed lezen voor je gaat bakken? Het staat 2 theelepels hoor, in plaats van 2 eetlepels.
    Lelika gaf dit recept 5/5 sterren
  • Dit recept klopt absoluut niet! 2 eetlepels bakpoeder?! Finaal mislukt! Keek later nog eens goed en dacht ... 2 eetlepels bakpoeder? Dat is dus wat er niet klopte ... het was ook echt niet te eten en borrelde m'n cakeblik uit!
    Sylvia gaf dit recept 1/5 sterren

Laat uw reactie achter