AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Ananascake

1

Ingrediënten

Bereidingswijze

Ananascake recept Verwarm de oven voor op 180 graden C. Laat de boter in een pannetje op laag vuur smelten en laat het iets afkoelen. Zeef de bloem. Boen de sinaasappel schoon en rasp de schil. Vet een cakevorm in met boter. Klop de rietsuiker met de eieren en een snufje zout los en roer de gesmolten er door. Voeg de bloem toe met het bakpoeder, ananasstukjes en sinaasappelrasp toe. Meng het geheel tot een romig beslag. Schep het beslag in de cakevorm en bak de cake in het midden van de oven in 50 minuten bruin en gaar.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit ananascake recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 2 recensies

  • Beste Silvia, misschien kun je ander keertje het recept beter nog een keer goed lezen voor je gaat bakken? Het staat 2 theelepels hoor, in plaats van 2 eetlepels.
  • Dit recept klopt absoluut niet! 2 eetlepels bakpoeder?! Finaal mislukt! Keek later nog eens goed en dacht ... 2 eetlepels bakpoeder? Dat is dus wat er niet klopte ... het was ook echt niet te eten en borrelde m'n cakeblik uit!
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /