Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakvorm
  • Pan
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Laat de ananas goed uitlekken en dep eventueel droog.
  2. Was de en snijd in fijne ringen.
  3. Bak de kort in de .
  4. Breng op smaak met en en haal uit de pan.
  5. Roer de , de en de tot een glad beslag.
  6. Breng op smaak met en .
  7. laat het beslag ca. 15 minuten rusten.
  8. Verwarm de oven voor op 175 graden C.
  9. Snijd de in dunne plakken.
  10. Verdeel de plakken in vieren.
  11. Bekleed een bakvorm 32 x 39 cm met bakpapier.
  12. Roer het mineraalwater door het beslag.
  13. Giet het beslag gelijkmatig in de bakvorm.
  14. Bak de koek ca. 8 minuten voor in de oven.
  15. Neem de koek uit de oven en beleg hem met de bos-ui, de ananas, de en de .
  16. Verdeel de chilisaus over de koek en bak de koek nog ca. 12 minuten bij dezelfde temperatuur.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • zoete chilisaus past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • mozzarella kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk en mozzarella is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
149 kcal
7%1788 kcal
Vetten
7 g.
10%84 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
10 g.
4%120 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Plaatkoek Hawaii voor buffet