Recensies van Kerststol of kerstbrood
Terug naar Kerststol of kerstbroodRecensies
-
Baktijd is te lang en de temperatuur is te hoog. 180'C en dan 50 min bakken onder toevoeging van stoom geeft een beter resultaat. 30 gr zout i.p.v. 10 gr. En ik heb 2 ei dooiers aan het recept toegevoegd. Het was erg smakelijk.Peter-Paul gaf dit recept 3/5 sterren
-
Een brood 90 minuten in een oven bakken op 200 graden komt er zwartgeblakerd uit.Hank gaf dit recept 5/5 sterren
-
En 100 gram gist kan ook niet.Liesbeth gaf dit recept 5/5 sterren
-
Singapore je hebt helemaal gelijk het moet handwarm zijn 36 graden ipv 360 graden en het moet ook 45 gr boter zijn. sorry hoor voor deze fouten
-
Ik heb dit recept geprobeerd en het was gen succes. Ten eerste kan melk niet verwarmd worden tot 360 graden, dat zal wel een nul te veel zijn. Echter klopt volgens mij de 450 gram gesmolten boter ook niet.