MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Turks gehakt in filodeeg

Turks gehakt in filodeeg recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Bak gehakt, ui, paprika, sambal, peterselie en gehaktkruiden in
wat olie tot alles gaar is en breng op smaak met zout.
Laat afkoelen.
Meng de eieren erdoor. Vet een ovenschaal in met olie of boter en beleg de bodem met filodeegplakken.
Bestrijk het filodeeg met wat olie en leg hier een kwart van het gehakt op. Beleg het filodeeg weer met gehakt na het ingevet te hebben en ga zo door tot het filodeeg en het gehakt op is.
Bak het gehakt in 40 minuten goudbruin en gaar in de oven bij een temperatuur van 190 graden Celcius.
Snijd in portie alvorens het hapje te serveren.
Kan koud of warm gegeten worden.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit turks gehakt in filodeeg recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /