Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Turks gehakt in filodeeg recept
Turks gehakt in filodeeg recept

Turks gehakt in filodeeg


Ingrediënten


printad
2

Bereidingswijze


Bak gehakt, ui, paprika, sambal, peterselie en gehaktkruiden in
wat olie tot alles gaar is en breng op smaak met zout.
Laat afkoelen.
Meng de eieren erdoor. Vet een ovenschaal in met olie of boter en beleg de bodem met filodeegplakken.
Bestrijk het filodeeg met wat olie en leg hier een kwart van het gehakt op. Beleg het filodeeg weer met gehakt na het ingevet te hebben en ga zo door tot het filodeeg en het gehakt op is.
Bak het gehakt in 40 minuten goudbruin en gaar in de oven bij een temperatuur van 190 graden Celcius.
Snijd in portie alvorens het hapje te serveren.
Kan koud of warm gegeten worden.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit turks gehakt in filodeeg recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven