Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tempura beslag recept
Tempura beslag recept

Tempura beslag


Ingrediënten


3 1

Bereidingswijze


Splits de eieren in eidooiers en eiwitten en controleer ze. Klop de eidooiers goed los met 3,5 deciliter water tot dit citroenkleurig wordt. Zeef de bloem met de maizena, het zout en de peper in een kom. Voeg al kloppend het bloemmengsel aan het losgeklopte ei toe en roer tot een glad beslag zonder klontjes in ontstaan. klop of mix in een schone kom de eiwitten tot zich stijve pieken vormen. Schep het eiwitschuim voorzichtig door het beslag. Gebruik het beslag direct.

Allergenen Informatie

Voor dit tempura beslag recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Tempura beslag heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.3 / 10 in 3 recensies

  • Perfect recept!
  • Dit ga ik zeker gebruiken voor de garnaaltjes.
  • Overheerlijk, ik heb het beslag gebruikt voor uien ringen mijn man eet normaliter geen uien maar dit vond hij heerlijk.
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven