Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tempura beslag recept
Tempura beslag recept

Tempura beslag


Ingrediënten


printad
3 1

Bereidingswijze


Splits de eieren in eidooiers en eiwitten en controleer ze. Klop de eidooiers goed los met 3,5 deciliter water tot dit citroenkleurig wordt. Zeef de bloem met de maizena, het zout en de peper in een kom. Voeg al kloppend het bloemmengsel aan het losgeklopte ei toe en roer tot een glad beslag zonder klontjes in ontstaan. klop of mix in een schone kom de eiwitten tot zich stijve pieken vormen. Schep het eiwitschuim voorzichtig door het beslag. Gebruik het beslag direct.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit tempura beslag recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.3 / 10 in 3 recensies

  • Perfect recept!
  • Dit ga ik zeker gebruiken voor de garnaaltjes.
  • Overheerlijk, ik heb het beslag gebruikt voor uien ringen mijn man eet normaliter geen uien maar dit vond hij heerlijk.


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven