Tempura beslag

Tempura beslag

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Splits de eieren in eidooiers en eiwitten en controleer ze. Klop de eidooiers goed los met 3,5 deciliter water tot dit citroenkleurig wordt. Zeef de bloem met de maizena, het zout en de peper in een kom. Voeg al kloppend het bloemmengsel aan het losgeklopte ei toe en roer tot een glad beslag zonder klontjes in ontstaan. klop of mix in een schone kom de eiwitten tot zich stijve pieken vormen. Schep het eiwitschuim voorzichtig door het beslag. Gebruik het beslag direct.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit tempura beslag recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Reacties (2)

Gemiddelde score 9 / 10 in 2 reacties
  • Dit ga ik zeker gebruiken voor de garnaaltjes.
    Maria gaf dit recept 5/5 sterren
  • Overheerlijk, ik heb het beslag gebruikt voor uien ringen mijn man eet normaliter geen uien maar dit vond hij heerlijk.
    Katja gaf dit recept 4/5 sterren

Laat uw reactie achter