Pizzahapjes (picolini's)

Pizzahapjes (picolini's)

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Maak de saus alsvolgt: Verhit de olie in een steelpan en fruit de ui. Pers de gepelde teentjes knoflook erboven uit en voeg de suiker toe. Voeg de gezeefde tomaten en de kruiden toe en laat de saus op een laag vuur circa 20 minuten zachtjes pruttelen tot hij dik en geurig is. Wel blijven roeren! De hapjes: Verwarm de oven voor op ca 150 C. Verwijder de kortsen van het brood en snijd de sneetjes brood in vierkantjes (rondjes zijn ook leuk). Bestrijk de sneetjes brood met de saus. Beleg deze met wat je zelf lekker vind. Strooi er als laatste wat mozarella of andere kaas naar keuze op en schuif het geheel voor ca. 10 munuten in het midden van de oven. Buon appetit!

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit pizzahapjes (picolini's) recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Laat uw reactie achter