Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pizzahapjes (picolini's) recept
Pizzahapjes (picolini's) recept

Pizzahapjes (picolini's)


Ingrediënten


printad

Bereidingswijze


Maak de saus alsvolgt: Verhit de olie in een steelpan en fruit de ui. Pers de gepelde teentjes knoflook erboven uit en voeg de suiker toe. Voeg de gezeefde tomaten en de kruiden toe en laat de saus op een laag vuur circa 20 minuten zachtjes pruttelen tot hij dik en geurig is. Wel blijven roeren! De hapjes: Verwarm de oven voor op ca 150 C. Verwijder de kortsen van het brood en snijd de sneetjes brood in vierkantjes (rondjes zijn ook leuk). Bestrijk de sneetjes brood met de saus. Beleg deze met wat je zelf lekker vind. Strooi er als laatste wat mozarella of andere kaas naar keuze op en schuif het geheel voor ca. 10 munuten in het midden van de oven. Buon appetit!

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit pizzahapjes (picolini's) recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven