Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Empanada recept
Empanada recept

Empanada


Ingrediënten


14

Bereidingswijze


Roerbak de plakjes ui en fijngesneden knoflook in wat boter.
Voeg de tomaat en het gehakt toe en breng op smaak met peper en zout. Laat het zachtjes koken totdat het vlees gaar is en laat het dan afkoelen.
Ontdooi de pangsitvelletjes en leg op ieder pangsitelletje een hoopje van het mengsel.
Vouw de velletjes dicht en druk de met water bevochtigde randen goed op elkaar.
Frituur de empanadas in gloeiende olie knapperig en bruin en serveer.

Allergenen Informatie

Voor dit empanada recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Deeglaagjes
    Ik ben een bladerdeegjunkie. Van appelflappen, croissantjes en taarten tot kaasrolletjes en quiches, ik maak het allemaal. Maar echt gezond is bladerdeeg nou niet bepaald; ik schrik elke keer weer van het vetgehalte. Dus de laatste tijd heb ik wat geŽxperimenteerd met filodeeg, het iets minder vette broertje. En met succes.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven