Empanada

Empanada

print
Delen

Ingrediënten

  • 1 pakje pangsitvelletjes
  • 3 teentjes fijngesneden knoflook
  • 2 middelgrote ui, in plakjes
  • 1 stuks gehakte tomaat
  • 250 gram half-on-half gehakt
  • 125 gram kippengehakt
  • zout en peper naar behoefte


Bereidingswijze

Roerbak de plakjes ui en fijngesneden knoflook in wat boter.
Voeg de tomaat en het gehakt toe en breng op smaak met peper en zout. Laat het zachtjes koken totdat het vlees gaar is en laat het dan afkoelen.
Ontdooi de pangsitvelletjes en leg op ieder pangsitelletje een hoopje van het mengsel.
Vouw de velletjes dicht en druk de met water bevochtigde randen goed op elkaar.
Frituur de empanadas in gloeiende olie knapperig en bruin en serveer.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit empanada recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Laat uw reactie achter