AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Empanada

14

Ingrediënten

Bereidingswijze

Empanada recept Roerbak de plakjes ui en fijngesneden knoflook in wat boter.
Voeg de tomaat en het gehakt toe en breng op smaak met peper en zout. Laat het zachtjes koken totdat het vlees gaar is en laat het dan afkoelen.
Ontdooi de pangsitvelletjes en leg op ieder pangsitelletje een hoopje van het mengsel.
Vouw de velletjes dicht en druk de met water bevochtigde randen goed op elkaar.
Frituur de empanadas in gloeiende olie knapperig en bruin en serveer.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit empanada recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /