MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Empanada

Empanada recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Roerbak de plakjes ui en fijngesneden knoflook in wat boter.
Voeg de tomaat en het gehakt toe en breng op smaak met peper en zout. Laat het zachtjes koken totdat het vlees gaar is en laat het dan afkoelen.
Ontdooi de pangsitvelletjes en leg op ieder pangsitelletje een hoopje van het mengsel.
Vouw de velletjes dicht en druk de met water bevochtigde randen goed op elkaar.
Frituur de empanadas in gloeiende olie knapperig en bruin en serveer.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit empanada recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Inloggen

Gebruikersnaam
Wachtwoord

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /