Appelchips

Appelchips

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 100 graden C. Schil de appels, snijd ze in vier partjes en verwijder het klokhuis. Verdeel de partjes in dunne schijfjes. Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg hier de plakjes appel op. Zet de bakplaat in de oven en laat de appelringetjes in ca. 90 minuten in de oven drogen tot het krokante chipjes zijn geworden. Haal de appelchips uit de oven en laat ze afkoelen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit appelchips recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Reacties (9)

  • Heb er beetje honing aan toe gevoegd - perfecte, lekkere en gezonde peuter traktatie!
    Petrie gaf dit recept 5 sterren
  • Heb het geprobeerd en het is gelukt. Erg lekker! Niet nattig en goed krokant, maar heb de appelschijfjes dan ook erg dun gesneden (met dunschiller).
    Mika gaf dit recept 5 sterren
  • Het lijkt me lekker, ik ga het zeker proberen.
    Bezoeker gaf dit recept 5 sterren
  • Ze zitten nu in de oven, mmm heb er echt zin in!
    Mendel gaf dit recept 5 sterren
  • De eerste keer heb ik elstar appel gebruikt, na 2 uur op 100 graden celsius nog steeds nattig en niet krokant. Heb nu een Jonagold appel in de oven en ben benieuwd. De smaak was overigens prima de vorige keer. Ik laat het even weten of het nu wel gelukt is. Of is er iemand die een ander soort appel aanbeveelt?
    Gerard gaf dit recept 1 sterren
  • Dit is echt super lekker!
    Annemarie gaf dit recept 5 sterren
  • Appel chips zijn echt lekker ik at het vroeger wel van de winkel maar zelf maken is lekkerder en leuker.
    Julia Hoekstra gaf dit recept 5 sterren
  • Toen ik klein was kocht mijn moeder het altijd en nu ben ik 11 en wou het is zelf maken. Dus bedankt voor dit recept.
    Bezoeker gaf dit recept 5 sterren
  • Ben het nu aan het proberen. Zal ff reageren als ze gelukt zijn.
    Gerdien gaf dit recept 5 sterren

Laat uw reactie achter