Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appelchips recept
Appelchips recept

Appelchips


Ingrediënten


13

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 100 graden C. Schil de appels, snijd ze in vier partjes en verwijder het klokhuis. Verdeel de partjes in dunne schijfjes. Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg hier de plakjes appel op. Zet de bakplaat in de oven en laat de appelringetjes in ca. 90 minuten in de oven drogen tot het krokante chipjes zijn geworden. Haal de appelchips uit de oven en laat ze afkoelen.

Allergenen Informatie

Voor dit appelchips recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Appelchips heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.1 / 10 in 9 recensies

  • Heb er beetje honing aan toe gevoegd - perfecte, lekkere en gezonde peuter traktatie!
  • Heb het geprobeerd en het is gelukt. Erg lekker! Niet nattig en goed krokant, maar heb de appelschijfjes dan ook erg dun gesneden (met dunschiller).
  • Het lijkt me lekker, ik ga het zeker proberen.
  • Ze zitten nu in de oven, mmm heb er echt zin in!
  • De eerste keer heb ik elstar appel gebruikt, na 2 uur op 100 graden celsius nog steeds nattig en niet krokant. Heb nu een Jonagold appel in de oven en ben benieuwd. De smaak was overigens prima de vor... Lees reactie
  • Dit is echt super lekker!
  • Appel chips zijn echt lekker ik at het vroeger wel van de winkel maar zelf maken is lekkerder en leuker.
  • Toen ik klein was kocht mijn moeder het altijd en nu ben ik 11 en wou het is zelf maken. Dus bedankt voor dit recept.
  • Ben het nu aan het proberen. Zal ff reageren als ze gelukt zijn.
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Scherpe kantjes
    Het mag voor sommigen een futiliteit zijn; voor mij draagt het soort bestek en servies waarmee ik eet bij aan de kwaliteit van de maaltijd. Zo smaakt voedsel bijvoorbeeld een stuk minder lekker als er plastic bestek in het spel is, of als het van een wegwerpbord eet dat half is vervormd door de hitte van de maaltijd. Echt bestek en echt servies maken zeker het verschil.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven