Gepofte aardappelen voor bij de barbecue

Gepofte aardappelen voor bij de barbecue

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Voorbereiding:
Was de aardappelen onder stromend koud water, borstel ze af en droog ze. Snijd de aardappelen op de vlakke kant kruiselings in en wrijf ze in met zout. Per aardappel vet u een stuk folie in met olie en pakt de aardappel hierin.
Verder:
Leg de in folie verpakte aardappelen op de barbecue en laat de aardappelen in ongeveer 40 minuten (grote aardappelen in 50 minuten) gaar worden. Keer de aardappelen tijdens het grillen een paar keer met de grilltang om.
Zo serveert u ze:
Neem de gare aardappels van het vuur, scheur voorzichtig de folie open en leg op elke aardappel een stukje kruidenboter. De aardappelen worden uit de schilgegeten.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gepofte aardappelen voor bij de barbecue recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (2)

Gemiddelde score 6 / 10 in 2 reacties
  • Super recept, dank je wel!
    Myra gaf dit recept 5/5 sterren
  • Niets nieuws is al zo bekend.
    gaf dit recept 1/5 sterren

Laat uw reactie achter