Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gepofte aardappelen voor bij de barbecue recept
Gepofte aardappelen voor bij de barbecue recept

Gepofte aardappelen voor bij de barbecue


Ingrediënten


printad

Bereidingswijze


Voorbereiding:
Was de aardappelen onder stromend koud water, borstel ze af en droog ze. Snijd de aardappelen op de vlakke kant kruiselings in en wrijf ze in met zout. Per aardappel vet u een stuk folie in met olie en pakt de aardappel hierin.
Verder:
Leg de in folie verpakte aardappelen op de barbecue en laat de aardappelen in ongeveer 40 minuten (grote aardappelen in 50 minuten) gaar worden. Keer de aardappelen tijdens het grillen een paar keer met de grilltang om.
Zo serveert u ze:
Neem de gare aardappels van het vuur, scheur voorzichtig de folie open en leg op elke aardappel een stukje kruidenboter. De aardappelen worden uit de schilgegeten.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gepofte aardappelen voor bij de barbecue recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 2 recensies

  • Super recept, dank je wel!
  • Niets nieuws is al zo bekend.


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven