Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gepofte aardappelen voor bij de barbecue recept
Gepofte aardappelen voor bij de barbecue recept

Gepofte aardappelen voor bij de barbecue


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding:
Was de aardappelen onder stromend koud water, borstel ze af en droog ze. Snijd de aardappelen op de vlakke kant kruiselings in en wrijf ze in met zout. Per aardappel vet u een stuk folie in met olie en pakt de aardappel hierin.
Verder:
Leg de in folie verpakte aardappelen op de barbecue en laat de aardappelen in ongeveer 40 minuten (grote aardappelen in 50 minuten) gaar worden. Keer de aardappelen tijdens het grillen een paar keer met de grilltang om.
Zo serveert u ze:
Neem de gare aardappels van het vuur, scheur voorzichtig de folie open en leg op elke aardappel een stukje kruidenboter. De aardappelen worden uit de schilgegeten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gepofte aardappelen voor bij de barbecue recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gepofte aardappelen voor bij de barbecue heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 2 recensies

  • Super recept, dank je wel!
    Myra gaf dit recept op 25 juli 2012 5 uit 5 sterren
  • Niets nieuws is al zo bekend.
    Pan gaf dit recept op 1 januari 2008 1 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Smakelijk eten
    Tekst

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven