Wortels en knollen

Ingrediënten

+ -
print

Naar keuze:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Wok
  • Magnetron
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Snijd alle wortels en knollen in stukjes van ca. 2 à 3 cm 3 en blancheer die afzonderlijk bijna beetgaar.
  2. Snijd de in kwartringen en fruit ze lichtglazig.
  3. Meng alles ( eventueel de gekookte ) in een wok en kruid af met , en bijvoorbeeld Provençaalse en doe alles in een grote ovenschaal.
  4. Snijd de vis in niet te kleine stukken en smoor deze in wat met viskruiden naar keuze en wat .
  5. Verdeel de vis over het groentemengsel en warm het geheel even op in de oven of magnetron. (Niet door laten garen).
  6. Serveer er indien gewenst wat mosterd(saus) bij.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kruidenbouillon
  • kruidenbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in penne
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kruidenbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruidenbouillon, kruiden, roomboter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kruidenbouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in knolselderij
  • kruiden en penne kan sporen bevatten van lactose en Allergie in roomboter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in kruidenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
108 kcal
5%432 kcal
Vetten
10 g.
14%40 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Wortels en knollen