MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Witte wijnsaus

Witte wijnsaus recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Klop de eieren met de dooiers en de suiker tot een luchtig en schuimig geheel. Plaats de kom in een warm waterbad en voeg onder voortdurend kloppen met een garde beetje bij beetje de wijn en het citroensap toe tot een gebonden saus is ontstaan. Roer de rasp door de saus. Gebruik deze saus warm of laat hem afkoelen. Serveer hem dan koud en warm hem niet meer op. Klop hem na het afkoelen nog even een keer door met een garde.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit witte wijnsaus recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /