Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witte wijnsaus recept
Witte wijnsaus recept

Witte wijnsaus


Ingrediënten


printad

Bereidingswijze


Klop de eieren met de dooiers en de suiker tot een luchtig en schuimig geheel. Plaats de kom in een warm waterbad en voeg onder voortdurend kloppen met een garde beetje bij beetje de wijn en het citroensap toe tot een gebonden saus is ontstaan. Roer de rasp door de saus. Gebruik deze saus warm of laat hem afkoelen. Serveer hem dan koud en warm hem niet meer op. Klop hem na het afkoelen nog even een keer door met een garde.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit witte wijnsaus recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven