Allergie informatie: Thaise pindasaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 125 gram geroosterde pinda's
- 1 eetlepel ketoembar
- 1 theelepel djinten
- 1 theelepel sereh
- 1 theelepel laos
- 6 stuks fijngesneden sjalot
- 7 teentjes fijngesneden knoflook
- 3 stuks gedroogde chilipepers
- 1 theelepel trassi
- 1 eetlepel tomatenketchup
- 1 eetlepel suiker
- 3,5 deciliter dikke santen
- 2 eetlepels Thaise vissaus
- water naar behoefte
Meer Recepten
- Thaise kipcurry
Met kipfilet, rode currypasta en gember uit Thailand
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - aafie26 - Thaise kippensoep
Met kip, kokosmelk en sereh uit Thailand
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Soepen - hfbrons - Thaise gehaktnoedels
Met rundergehakt, noedels en pindas uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Hoofdgerechten - jacob - Thaise viscurry
Met tilapiafilet, groene currypasta en kokosmelk uit Thailand
4 porties - 15 uur
Vis en schaaldieren - Struin - Groene kool met pindasaus
Met groene kool, pindasaus en ui uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Groentegerechten - beamantel
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Thaise pindasaus
- Allergieen informatie