MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Stroganoffsaus

Stroganoffsaus recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Maak wat runderbouillon, bijvoorbeeld van een dobbelsteenblokje maggi. Snijd de paprika en ui klein en fruit dit aan in de pan met de roomboter. Doe er een scheut witte wijn of wodka bij. Doe de tomatenpuree erbij en de theelepel knoflookpasta en 2 minuten doorroeren. Eén eetlepel bloem zeven en toevoegen aan de saus, blijf goed roeren. Schenk er nu zoveel runderbouillon erbij zodat de saus dunner wordt (niet te dun!) en dan snel aan de kook brengen. Voeg de creme fraiche toe en de 2 eetlepels paprikapoeder voor de mooie kleur Peper en zout toevoegen naar eigen smaak.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit stroganoffsaus recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /