AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Stroganoffsaus

5

Ingrediënten

Bereidingswijze

Stroganoffsaus recept Maak wat runderbouillon, bijvoorbeeld van een dobbelsteenblokje maggi. Snijd de paprika en ui klein en fruit dit aan in de pan met de roomboter. Doe er een scheut witte wijn of wodka bij. Doe de tomatenpuree erbij en de theelepel knoflookpasta en 2 minuten doorroeren. Eťn eetlepel bloem zeven en toevoegen aan de saus, blijf goed roeren. Schenk er nu zoveel runderbouillon erbij zodat de saus dunner wordt (niet te dun!) en dan snel aan de kook brengen. Voeg de creme fraiche toe en de 2 eetlepels paprikapoeder voor de mooie kleur Peper en zout toevoegen naar eigen smaak.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit stroganoffsaus recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /