Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rode wijnsaus recept
Rode wijnsaus recept

Rode wijnsaus


Ingrediënten


printad
1

Bereidingswijze


Smelt de boter in een pannetje en fruit de sjalotjes en knoflook zachtjes ca. 9 minuten, of tot ze zacht zijn. Roer de bloem en suiker erdoor en verhit al roerend 1 minuut. Haal de pan van het vuur en roer er geleidelijk de sherry en de wijn erdoor. Zet de pan terug op het vuur en breng al roerend langzaam aan de kook tot de saus is ingedikt. Laat al roerend 2,5 minuten pruttelen. Roer de fijngehakte tijm erdoor en voeg zout en peper naar smaak toe. Serveer warm.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit rode wijnsaus recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Rozemarijn meekoken en wat bosbessen- of frambozenjam toevoegen maken het nog lekkerder! Daarnaast kook ik een blaadje laurier mee. Daarna zeven en presto!


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven