MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Rode wijnsaus

Rode wijnsaus recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Smelt de boter in een pannetje en fruit de sjalotjes en knoflook zachtjes ca. 8-10 minuten, of tot ze zacht zijn. Roer de bloem en suiker erdoor en verhit al roerend 1 minuut. Haal de pan van het vuur en roer er geleidelijk de sherry en de wijn erdoor. Zet de pan terug op het vuur en breng al roerend langzaam aan de kook tot de saus is ingedikt. Laat al roerend 2-3 minuten pruttelen. Roer de fijngehakte tijm erdoor en voeg zout en peper naar smaak toe. Serveer warm.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit rode wijnsaus recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

  • Rozemarijn meekoken en wat bosbessen- of frambozenjam toevoegen maken het nog lekkerder! Daarnaast kook ik een blaadje laurier mee. Daarna zeven en presto!

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /