Rode wijnsaus

Rode wijnsaus

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Smelt de boter in een pannetje en fruit de sjalotjes en knoflook zachtjes ca. 8-10 minuten, of tot ze zacht zijn. Roer de bloem en suiker erdoor en verhit al roerend 1 minuut. Haal de pan van het vuur en roer er geleidelijk de sherry en de wijn erdoor. Zet de pan terug op het vuur en breng al roerend langzaam aan de kook tot de saus is ingedikt. Laat al roerend 2-3 minuten pruttelen. Roer de fijngehakte tijm erdoor en voeg zout en peper naar smaak toe. Serveer warm.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit rode wijnsaus recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter