Allergie informatie: Remouladesaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 liter mayonaise
- 2 ansjovisfilet
- 100 gram augurk, fijngehakt
- 50 gram kappertjes, fijngehakt
- 1 eetlepel peterselie, vers, fijngehakt
- 1 eetlepel kervel, vers, fijngehakt
- 1 eetlepel dragon, vers, fijngehakt
Meer Recepten
- Broodje visstick
Met vissticks, witte bolletjes en botersla uit Nederland
4 porties - 10 uur
Snacks - Angeliquevanwest - Kipcocktail met Hollandse garnalen
Met kipfilet, hollandse garnalen en remouladesaus uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Kerst - bettyvandijk - Remouladesaus
Met bosuitjes, augurken en mayonaise uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Sauzen en marinades - jordy97 - Asperge-zalm cocktail
Met asperges, gerookte zalm en remouladesaus uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Koud - harwoon
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Remouladesaus
- Allergieen informatie